Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:182684
 
Оценка:
Опубликованно: 04.04.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    4
1.  Kruīzu kuģu darbības specifika    5
2.  Galvenie kruīzu maršruti    6
3.  Ievērojamākās kruīzu kuģu kompānijas    8
  Literatūras saraksts    10
Фрагмент работы

Ceļošanā un tūrisma industrijā šobrīd ir vērojams uzplaukums. Cilvēki ceļo ne tikai darba darīšanās, lai nopelnītu naudu, bet arī prieka pēc. Mūsdienās iespējams ceļot ar mašīnu, lidmašīnu un arī ar kruīza kuģiem. Ūdens pievelk cilvēkus, un, manuprāt, tas arī ir galvenais iemesls, kāpēc cilvēkiem patīk kruīzi.
Kruīzi ir svarīgs tūrisma industrijas sektors. Tie parasti ir ļoti lieli kuģi, kas spējīgi uzņemt lielu skaitu pasažieru. Kruīzs ir vienreizējs ar to, ka ik rītu ceļotājs var pamosties citā valstī, kur var doties dažādās ekskursijās. Pats kuģis ir kā milzīga viesnīca, restorānu, bāru, teātru, kongresa zāļu, sporta zāļu, skaistumkopšanas salonu, baseinu utt. komplekss. Izklaides iespējas ir ikvienam, kā arī īpaši padomāts ir par bērniem – speciāli paredzētas spēļu un atrakciju zāles, animāciju grupas utt. Ceļojums ar kuģi ir interesants arī tāpēc, ka pasažieris var ieraudzīt visu jūru un iepazīt tās apskalotās valstis un galu galā atgriezties atpakaļ ceļojuma sākumpunktā.
Ir dažādi kruīzu veidi, un katrs var izvēlēties sev piemērotāko, kā, piemēram: Luxury, Family, Cheap, World, Christmas, Mini utt. [7.]
Apkopojot pieejamo informāciju, ir redzams, ka tūrisma kompānijas, piesaistot auditoriju, veido jaunus tūrisma maršrutus un paaugstina servisa līmeni, aizvien paplašinot piedāvāto atrakciju klāstu. Līdz ar to konkurence šajā nozarē ir milzīga. Jaunākās tendences rāda, ka bizness tiek mērķēts kā uz elitārās, tā ekonomiskās klases ceļotājiem. [1.] Tātad kruīzus ir iespējams piemeklēt praktiski jebkuram. Tūrisma industrijā ir ļoti daudz kompāniju un piedāvājumu arī par ļoti pieejamām cenām.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1240828
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация