Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:242198
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.01.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Visas kruīzkompānijas cenšas piesaistīt klientus visdažādākajos veidos – gan piedāvājot dažādas atlaides, tematiskos pasākumus, dažādas atrakcijas uz kuģiem.
Galvenie faktori
Faktori, kas nosaka pieprasījumu pēc kruīziem, ir cena, kruīza ilgums un galamērķis. Kruīzceļojumi piesaista tūristus galvenokārt tā visu ietverošā raksturā dēļ – tiek piedāvāts neierobežots daudzums bieži vien izcila ēdiena, gaisotne uz kuģa, augsts drošības līmenis, ko sniedz nošķirtība no kuģa, ceļošana kopā ar līdzīgu interešu cilvēkiem, iespēja neraizēties par līdz ņemamās bagāžas daudzumu, arī tiem, kas baidās lidot, kruīzu ceļojumi sniedz iespēju doties uz ārzemēm.
Kruīzceļojumus var iedalīt daudzos veidos – romantiskie ceļojumi, ko pārsvarā izmanto jaunlaulātie, dodoties kāzu ceļojumā; geju un lesbiešu kruīzceļojumi; ģimenes; senioru; vientuļnieku, kas nozīmē, ka nebūs ne ģimeņu ar bērniem, ne pāru, šī kruīzceļojuma mērķauditorija ir vientuļi cilvēki, viņiem ir dota iespēja iepazīties ar sev līdzīgiem un atrast draugus; arī kruīzi, kas domāti invalīdiem – kuģim ir ierīkotas plašākas kajītes, lifti. Tiek izdalīti arī upju un kanālu, kā arī okeānu šķērsošanas kruīzi.
Kruīzu kuģu tūrisma produkts
Kruīza kuģu tūrisma produkts ir ļoti plašs. Uz šiem kuģiem ir liels papildu pakalpojumu un izlaižu klāsts – bērnu rotaļu laukumi, paredzēti ģimenēm ar bērniem, mini golfa laukumi, slidotavas, bāri, kazino, frizētavas un masāžas kabineti, dažādi veikali, baseini, piemēram, kruīzkompānija Royal Caribbean ir uzsākusi jaunu pieeju – tradicionālā kuģa peldbaseina klāja vietā izveidojot vietu, kas vairāk līdzinās ūdens atrakciju parkam. Kuģu pievilcīgākā daļa būs H2O jeb ūdens zona, fantastisks interaktīvs ūdens parks, kas pirmais savā nozarē piedāvās sērfošanu jūrā. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация