Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:980010
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.01.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Kas ir kubisms    4
  Kubisma vēsture    6
  Analītiskais un sintētiskais kubisms    7
  Pablo Pikaso    8
  Latvieši mākslinieki    12
  Aptaujas anketas rezultāti    15
  Secinājumi    16
  Anotācija    17
  Izmatotās literatūras saraksts    18
Фрагмент работы

Šo tēmu ”Kubisms” es izvēlējos, jo mani aizrauj šis mākslas veids. Es vēlējos uzzināt ko vairāk par šo mākslas veidu, jo galu, galā papildus zināšanas man nāks par labu. Šī tēma man liekas interesanta, tādēļ arī izvēlējos šo tēmu. Darba gaitā arī uzzināšu vai šī tēma, ko es pētu, ir tik interesanta cik man viņa liekas.
Ar šīs tēmas palīdzību es uzzināšu vairāk par pašu šīs mākslas veida aizsācēju, Pablo Pikaso. Kas viņš īsti ir? Tāpat uzzināšu arī par citiem kubisma māksliniekiem, piemēram, franču gleznotājs Žoržs Braks, Huans Griss, Albērs Glēzs u.c.
Mans uzdevums, par šo tēmu, ir uzzināt vairāk ko par mākslas veidu, kubismu. Izprast šo tēmu. Mācēt pastāstīt citiem par šo tēmu. Ja es saprotu šo tēmu tad man būs vieglāk izpētīt šo tēmu.
Lai es par šo tēmu varētu ko uzrakstīt, man tad jau jābūt kādam priekšstatam par šo tēmu. Pašreiz ,manuprāt, kubisms nav visai populārs mākslas veids, ar kuru nodarbojas ik katrs, tādēļ ka par viņu es nekad neesmu neko dzirdējusi. Mūsdienās ar kubisma veidu varētu nodarboties tikai retais cilvēks. Kādēļ kubisms mūsdienās nav tik populārs? Kapēc pajautājot kādam, kas ir kubisms viņš neko nevarēs par to pastāstīt? Kādēļ tikai retais cilvēks zin kas ir kubisms?
Par šo tēmu es varētu izvirzīt šādu hipotēzi, ka kubisms mūsdienas gandrīz kā nepastāv, bet tomēr nedaudz pastāv un gan jau ir cilvēki kuri vēl arvien zīmē kubismā.
Par kubismu es zinu tikai nedaudz. Es zinu to ka kubismu aizsāka Pablo Pikaso. Es zinu to ka ir gan sintētiskais kubisms, gan analītiskais kubisms. Es zinu to ka kubisms ir ļoti rets mākslas veids, ar kuru nodarbojas maz cilvēku.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация