Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:930817
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.03.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 20-й век (1900–1999 гг.)
2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Pēdējo gadu laikā situācija Latvijas skolās ļoti strauji mainās. Skolēnu attieksme pret mācībām ir atkarīga no daudziem faktoriem un viens no būtiskākajiem ir skolotāju kolektīvs skolā. Visos laikos skolēni ir vērtējuši skolotājus un aizvien biežāk ir dzirdamas skolēnu runas par to, ka šī skolotāja man nepatīk, bet tā ir labāka, un arī autoram ļoti interesants šķiet jautājums:” Kāds ir labs skolotājs?”
Latvijā skolotāja profesijas standartā kā kopīgās prasmes nozarē ir atzīmētas prasmes plānot savu un audzēkņu darbu, prasmes organizēt mācību un audzināšanas darbu saskaņā ar izvirzītajiem mērķiem un uzdevumiem, prasmes izvērtēt un veicināt audzēkņu izaugsmi un mācību sasniegumus, sava darba efektivitāti.
Skolēnu un skolotāju attiecībām un saskarsmei ir ļoti liela nozīme skolēna personības izveidē Saskarsme ir vērtējama kā nozīmīgākais cilvēka darbības veids, kas līdzās izziņai un darbam veido personību, tādēļ ir būtiski uzzināt faktorus , kuri ietekmē skolēna un skolotāja attiecības, kopdarbību.
Ielūkojoties pedagoģijas vēsturē, redzam, ka daudzās pedagoģijas teorijās ir uzsvērts, ka labs skolotājs ir ne tikai tāds, kurš labi māca savu priekšmetu, bet arī tāds, kurš veic audzinātāja funkciju. Šī funkcija veicama gan mācību procesā, gan saskarsmē ar skolēniem dažādos citos darbības veidos.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация