Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:245289
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.03.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
Pēc šī darba izstrādes var secināt, ka salīdzinoši ar 90.gadiem cilvēki arvien mazāk pērk un izvēlas abonēt laikrakstus. Tie sabiedrību nesasniedz tik ātri kā interneta portālu ziņas vai sociālajos tīklos izplatīta informācija. Krīze un novēlota vēlme saturu veidot interneta vidē krietni vien samazināja laikrakstu popularitāti.
Tāpat - laikraksts ir tik labs, cik labi ir tā īpašnieki un redaktori. Kamēr “Diena” piederēja “Bonnier”, tikmēr laikrakstam bija ziedu laiki, īpašnieki veicināja kvalitatīvu satura izveidi, tāpat nodrošinot darbinieku, žurnālistu profesionālo attīstību. Kad laikraksts nonāca Rīgas tirdzniecības ostas īpašumā, sabiedrība sāka šaubīties par laikraksta patiesumu un vērtību sistēmu, tādējādi mazinājās uzticība avīzei un sabiedrība sāka to pirkt un abonēt mazāk, jo pastāv uzskats, ka “Diena” pārstāv tikai noteiktu indivīdu viedokļus un intereses.
KANTAR 2019.gada statistika liecina, ka cilvēki labprātāk izvēlas pirkt un lasīt žurnālus, nevis avīzes ar svarīgāko informāciju. Tomēr mūsdienās vēl pastāv auditorija, kas iegādājas un abonē arī laikrakstus, tāpēc laikraksti turpina censties izdomāt jaunus formātus, lai atjaunotu savu popularitāti un tiktu ārā no parādiem.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация