Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:843612
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.12.2001.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Uzreiz jāsaka tā – dzelzceļa satiksme bija, ir un būs. Un, ja kāds šaubās par dzelzceļa transporta izdzīvošanu Latvijā, tad viņam noteikti to jāpārtrauc darīt. Un dzīvot turpinās kā kravu pārvadājumi pa dzelzceļu, tā arī pasažieru pārvadājumi. Jā, protams, ka mēs negrasāmies tagad radikāli uzlabot situāciju pasažieru pārvadājumos vai atvērt jaunas iekšējās pasažieru pārvadājumu līnijas. Nebūt ne, mūsu darbība stipri balstīsies uz kravu pārvadājumiem, kam ir Latvijā perspektīva un kas noteikti vēl nesīs peļņu Latvijas Dzelzceļam ne vienu gadu vien. Tāpat tiks saglabātas dzelzceļa pasažieru pārvadājumu līnijas, pēc kurām dotajā brīdī ir pieprasījums un domājam arī par starptautisko pasažieru pārvadājumu līniju pilnveidošanu. Kā saka mēģināsim aktivizēties šajā sektorā, jo, mūsuprāt, potenciāls šeit ir. Bet tagad visu vēlreiz, lēnāk un visu pēc kārtas.
Tātad sāksim ar sāpīgāko priekš mums – ar iekšējiem pasažieru pārvadājumiem. Šis sektors jau ilgāku laiku balstās uz kravu pārvadājumos gūto peļņu, un, kā visiem zināms, tad nekādu ekonomisko labumu mums šie pasažieru pārvadājumu nedod. Kāpēc, kāpēc tieši tā, tur atbilde nav tālu jāmeklē, tas visiem ir viegli redzams. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация