Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:937669
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.02.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Izpētot Latvijas Bankas piedāvātos datus par Latvijas valsts ārējo parādu, tad var izsecināt, ka 2017. gada 4. ceturksnī bruto parāda summa bija sasniegusi 37 824 miljons eiro un pieļaujams, ka 2018. gadā šī summa sasniedz tādus pašus apmērus.
Turklāt, ja ir zināms, ka valsts ārējais parāds sasniedz 37 824 miljonus eiro, tad aprēķinot, sanāk, ka kopējā valsts parāda un ārējā valsts parāda starpība parāda iekšējā parāda apjomu, kas ir aptuveni 9, 9 miljardi eiro.
Izpētītā informācija atspoguļo diezgan lielas valsts problēmas no kurām arī cieš tās iedzīvotāji. Inflācija, bezdarbs, tas pats valsts parāds, kas krājas un ir grūti uzturams un daudz kas cits. Tās, protams, nav vienīgās šīs valsts problēmas. Par nozīmīgākajām problēmām iedzīvotāji, vērtējot drošību, gaisa piesārņojumu, troksni, sabiedrisko transportu, veselības aprūpes, sociālos un izglītības pakalpojumus, mājokļa apstākļus un ceļu infrastruktūru. Šīs problēmas vienmēr ir sagādājušas Latvijas valsts iedzīvotāju diskomfortu un likuši apdomāt iespēju doties uz ārzemēm, strādāt un dzīvot tur un, iespējams, kļūt par tās valsts pilsoņiem un baudīt citas valsts atbalstu un sniegtās privilēģijas.
Lai atrisinātu šīs problēmas, domāju, ka galvenokārt būtu pārdomātāk jānovirza iedzīvotāju maksātie nodokļi, jāizveido gada budžets tā, lai tam gada beigās rastos pārpalikums un, lai to varētu novirzīt valsts parāda atmaksāšanā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация