Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:249577
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.05.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

2003. g. 28. augustā virkne bijušo Latvijas Sociālistiskās partijas (Nikolajs Kabanovs, Sergejs Solovjovs, Jānis Lapinskis u.c.) un Tautas Saskaņas partijas (Jakovs Pliners, Tatjana Feigmane, Valērijs Buhvalovs u.c.) biedru, kas nepiekrita savu partiju lēmumiem par izstāšanos no PCTVL, kā arī virkne "līdztiesībnieku" dibināja partiju BITE.13. oktobrī partija tika reģistrēta. Tā nekavējoties iestājās kā otrā dalībniece apvienībā PCTVL.Partijas BITE un "Līdztiesība" kopš 2003. g. rudens darbojas kā vienota organizācija. Lielākā daļa PCTVL biedru ir abu partiju biedri (statūti neaizliedz dalību citās partijās).
Centriskā partija Latvijas Zemnieku savienība
Latvijas Zemnieku savienība ir centriska politiska partija Latvijā, kas dibināta 1991. gadā. Partija sevi uzskata par 1917. gadā dibinātās Latviešu zemnieku savienības pēcteci.
Pašreiz tā ir Zaļo un Zemnieku savienības sastāvdaļa, kas 2002. gada 8. Saeimas vēlēšanās ieguva 9,5% balsu un 12 deputātu vietas Saeimā.
Darba partija
Darba partija — sociāldemokrātiskā partija Latvijā. Radās 1997. g., atšķeļoties no Demokrātiskās partijas "Saimnieks". 2001.—2005. g. bija pie varas Rīgā. 9. Saeimas vēlēšanās piedalās LSDSP sarakstā.
Eiroskeptiķi
Eiroskeptiķi ir politiska organizācija Latvijā. Tā dibināta pirms 2003. gada referenduma par Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā.
Eiroskeptiķi par savām prioritātēm uzskata Latvijas neatkarības aizstāvēšanu, un Latvijas tautas un valsts interešu aizsardzību pret Briseles diktātu. Eiroskeptiķi ir izstrādājuši Latvijas kā neatkarīgas valsts ekonomisko stratēģiju, kurā parāda argumentus par neatkarības (Šveices modeļa) priekšrocībām pār dalību ES.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация