Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:434623
 
Оценка:
Опубликованно: 04.12.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Nākotnē Latvijas un Kanādas sadarbības rezultātā tiek cerēts, ka abas valstis abpusēji spēs dot savu ieguldījumu mazāk attīstīto valstu tālākā pilnveidošanā. Par nozīmīgu soli Latvijas un Kanādas ekonomisko attiecību, tai skaitā uzņēmējdarbības vides, un sadarbības celšanai ir šī gada 11.maijā saņemtais OECD (Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas) uzaicinājums Latvijai kļūt par organizācijas dalībvalsti. Tas sekmēs investoru piesaisti un atvieglos uzņēmējiem pieeju kredītu tirgiem savu attīstības plānu un projektu īstenošanai otrā valstī. ( Ekonomikas ministrija, 2016). Mūsdienās Latvija saskaras ar virkni drošības izaicinājumu, tādēļ tika informētas Kanādas amatpersonas par mūsu valsts lēmumu jau līdz 2018.gadam palielināt budžetu valsts aizsardzībai līdz diviem procentiem no iekšzemes kopprodukta. (Saeimas preses dienests, 2016).
Kanādas un Latvijas starptautiskās ekonomiskās attiecības piedāvā patērētājiem abās valstīs jaunas iespējas un produktus, veicina pakalpojumu un kapitāla kustību gandrīz pāri visai pasaulei, kā arī izraisa darba un tehnoloģiju mobilitāti. Latvijas un Kanādas starptautiskā sadarbība ir augstu vērtējama un to nedrīkst pazaudēt, jo starptautisko ekonomisko sakaru pārtrūkšanas sekas var novest pie Latvijas ekonomiskās dzīves pagrimuma. Abām valstīm aiz vien vairāk jāveicina uzņēmēju sadarbība. Tomēr, lai arī līdz šim ir sasniegts daudz, ņemot vērā mūsu valstī notiekošos procesus un starptautisko sadarbību ar Kanādu, ir jāturpina darbs pie tirdzniecības barjeru samazināšanas un ekonomisko attiecību padziļināšanas. Kā arī jāturpina abu valstu sadarbība NATO ietvaros.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1363193
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация