Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:590116
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.04.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

2014. gada 1. decembrī Latvijas Sarkanais Krusts parakstīja sadarbības līgumu ar «Suņu servisa biedrību». Servisa suņu biedrība nodrošina palīdzību ar suņiem-pavadoņiem (palīdz cilvēkiem ar redzes traucējumiem), suņiem-terapeitiem (palīdz cilvēkiem ar dvēseles kaitēm, kā arī kustību un motorikas traucējumiem) un suņiem-asistentiem (palīdz cilvēkiem ar kustību traucējumiem).
2015.gada Latvijas Sarkanais Krusts aktīvi iesaistījās palīdzības sniegšanā citām valstīm, kuras nonākušas grūtības, bruņotu konfliktu un dabas katastrofu dēļ. Sūtīja humānas palīdzības kravas, kurās bija medicīnas tehnika un aprīkojums, ko ziedojušie ārstniecības iestādes.2015.gada 1.decembri tika pagarināts līgums ar suņa servisa biedrību.
No 2016. gada aprīļa līdz novembrim – nodrošināja sociālā darbinieka un sociālā mentora pakalpojumus patvēruma meklētājiem un personām ar bēgļa vai alternatīvo statusu, kas uzturas Latvijā. 2016. gadā palīdzību sniedza visā Latvijā, izdalot pārtikas komplektus, higiēnas un saimniecības preču komplektus, skolas piederumu komplektus un skolas somas.
2016. gadā Latvijas teritorijā darbojas 33 veselības istabas, kuras bez maksas var saņemt konsultāciju par veselības jautājumiem, izmērīt asinsspiedienu, noteikt ķermeņa masu, augumu, garumu, kā arī aprēķināt ķermeņa masas indeksu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация