Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:166380
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.12.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Latvijas valsts izveidošana nebija likteņa dāvana. Tāpēc,ka to pierāda visi sekojošie fakti Latvijas tautas vēsturē. Latvijas pagātne ir bijis smags posms tās vēsturē. Latvijai nav tikusi nekāda likteņa dāvana, ka tā varēja kļūt par brīvu Neatkarīgu Republiku. Tās varenību un brīvību grūtā un smagā cīņā ar daudz upuriem izcīnīja Latviešu Strēlnieki.
Strēlnieki,kas bija savākti to novisas latvijas,kaut nezināja,kas tā armija un karš īsti ir. Puišeļi domāja, ka tas ir viegls darbs un nekā sarežģīta tur nesaskatīja. Bet kad pienāca kara diena,viņi visi nožēloja un saprata kādā ķezā iekūlušies.
Taču tas tomēr neatturēja puišus cīnīties par varu un brīvību Latvijā. Viņiem bija spēcīgi vadoņi,kas viņus izveda kaujās un paldies viņiem par to,ka tagad varam dzīvot brīvā valstī. Pēc I. Pasaules kara Latvija beidzot nobrieda izveidot savu valsti,jo šis bija ļoti izdevīgs brīdis. Šie apstākļi,kas ietekmēja Latvijas valsts nodibināšanos ir Pasaules kara radītais Krievijas impērijas sabrukums, Vācijas impērijas sakāve I.Pasaules kara laikā., Uzvarētājvalstu cīņa pret Boļševisma izplatīšanos, Latvijas partiju aktivitātes pieaugums un veiksmīgā diplomātija.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация