Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:457616
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Lauris Reiniks ir dzimis 1979.gada 11.jūlijā, Dobelē.
Izglītība
Annas Brigaderes pamatskola
Dobeles bērnu mūzikas skola
Jelgavas Mūzikas koledža
Los Angeles High School, California, USA
Šobrīd studē komunikācijas Latvijas Universitātē 2.kursā, bet strādā kā žurnālists Latvijas Televīzijā.
Darbs LTV raksturo Lauri Reiniku kā aktīvu, nu jau pieredzējušu dažādu pasākumu un raidījumu vadītāju - pašlaik Lauris ir pusaudžu muzikālā TV talk-show “Nošu spēles” un muzikālā raidījuma "Troksnis" vadītājs. Vēl Lauris ir bijis Starptautiskā TV bērnu popmūzikas festivāla “Saules zaķis” vadītājs, kā arī 8.Skolēnu Dziesmu & Deju svētku un Rīgas 800 gadu svinību TV tiešraižu vadītājs.
2000.gadā Lauris bija Eirovīzijas dziesmu konkursa TV informatīvo raidījumu vadītājs, kā arī rezultātu paziņotājs no Latvijas 45.Eirovīzijas dziesmu konkursā Stokholmā.
Interesanti
1996.gadā, mācoties Losandželosas vidusskolā Kalifornijā, Lauris saņēmis piedāvājumu no producentiem Holivudā darboties jauniešu TV seriālos, bet viņam nebija darba atļaujas ...
Muzikālā pieredze
Pirmā uzstāšanās televīzijā - 5 gadu vecumā, dziedot raidījumā “Tiekas kaimiņi”. Tīņu gados Lauris dzied pusaudžu rokgrupā “AURI”. Reiniku ģimene bija viena no vadošajām dziedošajām ģimenēm agrāk populārajā dziedošo ģimeņu TV saietā “SPIETS”.
Vēlāk Lauris dzied duetā ar Leldi Birkentāli un šādā duetā 1999.gadā pārstāv Latvijas televīziju Polijas televīzijas organizētajā starptautiskajā TV popmūzikas festivālā Koņinā, Polijā.
1999/2000.gadā Lauris kā solists sāk sadarbību ar Raimondu Paulu, dziedot muzikālajos projektos - “Ziņģe” Krāslavā, “Ventspils Jūras svētki”, “Ziemassvētki Operā ar Maestro Raimondu Paulu”. Dziesmas no šiem projektiem iekļautas Latvijas Radio izdotajos albumos.
2001.gadā Lauris Reiniks piedalās Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālaja finālā, kur duetā ar Lindu Leen izpilda paša sacerēto kompozīciju “I Wish I Knew”. Dziesma nacionālās atlases finālā iegūst 2. vietu, no uzvarētāja atpaliekot tikai par 2 punktiem.
2001.gadā Lauris Reiniks noslēdz sadarbības līgumu ar producentu apvienību “Aktiv Music”. Turpmākos 3 gadus “Aktiv Music” rūpēsies par dziedātāja menedžmentu un projekta muzikālo producēšanu.
Veiksmīgi Lauris Reiniks startē arī 2002.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases finālā, kur, izpildot paša sacerēto dziesmu "My Memory Tape", iekļūst pirmajā pieciniekā. Interesants ir fakts, ka no ārvalstu mūzikas speciālistiem veidotā žūrija, kura priekšatlasē noteica nacionālās atlases finālistus, Laura sacerēto un izpildīto kompozīciju ierindoja 2.vietā, pie kam Lielbritāniju un Norvēģiju pārstāvošie eksperti dziesmai deva maksimāli iespējamos 30 punktos.
2002.gada 5.jūnijā, ar preču zīmes Fruit tella finansiālu atbalstu, klajā nāk Laura Reinika soloalbums “Planet 42”, kurā iekļautas 13 viņa paša sacerētas kompozīcijas. Izdevējs - ierakstu kompānija “Platforma Records”. Albuma prezentācija norisinās “Zelta Boulinga Centrā”, kur “Planet 42” vārdā nosauktajā boulinga turnīrā piedalās Latvijas šovbiznesa un masu mēdiju pārstāvji.
Laika posmā no 2002. gada 30. jūlija līdz 8. augustam Lauris Reiniks piedalās starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā “Voice Of Asia”, kurš tradicionāli notiek Kazahstānas dienvidu "galvaspilsētā" Alma-Atā. Izpildot dziesmas “Try Baby”, “My Memory Tape” un “I Know You The Best”, Lauris kļūst par šī konkursa laureātu un saņem Pilsētas mēra specbalvu, Nacionālā radio balvu, Radio 31 balvu, Telekomunikāciju kompānijas balvu un Skatītāju simpātijas balvu, bet Laura izpildīto dziesmu producents Modris Skaistkalns tiek apbalvots kā labākais skaņu režisors.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1138954
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация