Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:254040
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.05.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Ja pašā sākumā pirms uzsākdama dēku ar Vronski, Anna vienmēr domāja par to kā viņas lēmumi un rīcība ietekmēs Serjožu, tad izdarot pašnāvību pametoties apakšā zem vilciena sliedēm, viņa nemaz neiedomājās par nevienu no saviem bērniem. Šādas tieksmes vadīta viņa kļuva tikai un vienīgi savas greizsirdības dēļ, viņa nebūt neatviegloja ar savu bojāeju citiem turpmākās dzīves, kādu tas pazudināja vairāk, citu tas padarīja dzīves mierīgāku. Anna varēja apzināties, ka liktenis viņai bija dāvājis divus pasakainus bērnus, kuri viņu mīlēja beznosacījumiem, bet viņa neprata novērtēt to kas viņai tika dots. Augstākās sabiedrības dāma iemainīja savu visai paredzamo dzīvi pret lielāku postu, viņa nekļuva laimīgāka dzenoties pēc kaisles, neviens nekļuva laimīgāks. Aļoša sākumā visam piekrita, bet tagad viņš šausmīgi cieš, ka atdevis svešam cilvēkam savu meitu (Tolstojs, Ļ., 1970: 515. 2 daļa). Kareņins uzņēmās audzināt Vronska un Kareņinas meitu Aņu. Lai arī cik ļoti Anna sāpināja un pazemoja sabiedrībā A. Kareņinu, viņš cēlsirdīgi pēc viņas nāves bērēs uzņēmās rūpes par svešu bērnu.
Grāmata kopumā vērtējama kā ļoti labs literārs darbs. Tomēr puse grāmatā saturošās informācijas nebija par Kareņinu, bija arī iesaistīti citi personāži. Kuri vienlaikus bija ļoti labi, detalizēti aprakstīti, bet arī nedaudz traucējošs elements, jo vairāk gribējās zināt par Annas stāstu. Ļoti labs atspoguļojums 19. gadsimtam par ta laika sabiedrības lielo ietekmi un nozīmi sociālajiem statusiem. Mēs varam tikai novērtēt to cik patiesi laimīgi varam būt, ka spējam paši lemt ar ko vēlamies būt kopā, ka netiekam izprecināti pie kāda, ko nevēlamies. Romāns ’’Anna Kareņina’’ iepazīstina ar tām dzīves situācijām, ar kurām mātes saskarās vēl mūsdienās. Joprojām mātes, mēdz izvēlēties savus bērnus nostādīt zemākā plānā, liekot savas vajadzības augstāk, bērni jūt šo ietekmi un tādējādi var izaugt nezinot kas ir pašsaprotama mīlestība no vecākiem. Radikāliem lēmumiem ir nepieciešams izvērtēt visas iespējamās nianses, lai būtu iespējams sev un citiem palīdzēt, kad tas ir iespējams.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1386236
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация