Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:915365
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.11.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
1.  Liberālās starpvaldību teorijas skaidrojums Eiropas integrācijas procesam    3
2.  Francijas, Lielbritānijas un Vācijas loma Eiropas integrācijā 20.gs.60.-70.gados    5
2.1.  Francijas loma Eiropas integrācijā Š.de Golla valdīšanas laikā    5
2.2.  Lielbritānijas-Francijas interešu sadursme Eiropas integrācijas aspektā    8
2.3.  Vācijas attiecības ar Franciju un Lielbritāniju Eiropas integrācijas jomā    9
3.  Francijas, Lielbritānijas un Vācijas loma Eiropas integrācijā no 20.gs.80.gadiem līdz ES pēdējās paplašināšanas procesam    10
  Secinājumi    14
  Literatūras saraksts    15
Фрагмент работы

Referātā „Lielbritānijas, Francijas un Vācijas savstarpējās attiecības un Eiropas integrācijas procesa analīze sākot no 20.gs. 60. un 70.gadiem līdz pat mūsdienām starpvaldību teorijas kontekstā” ir analizēta trīs nozīmīgāko Eiropas valstu – Francijas, Lielbritānijas un Vācijas – ietekme Eiropas integrācijas attīstībā sākot no 20.gs.60.gadiem līdz pat pēdējai Eiropas Savienības paplašināšanas kārtai, kas tiek analizēta, izmantojot liberālās starpvaldību teorijas pamatprincipus.
Šo tēmu izvēlējos, jo esmu ieinteresēta pilnībā izprast, kas ir un kā ir noritējusi Eiropas integrācija, kā liberālā starpvaldību teorija izskaidro atsevišķu valstu rīcību Eiropas integrācijas procesā, kādas ir Francijas, Lielbritānijas un Vācijas politikas prioritātes un kā šīs prioritātes veicina Eiropas integrācijas procesu, tāpat arī vēlos uzzināt kurās jomās valstīm ir vienoti uzskati un kurās atšķirīgi un salīdzināt kā ir mainījušās šo trīs valstu savstarpējās attiecības no 20.gs.60.gadiem līdz sarunām par Eiropas Savienības pēdējo paplašināšanās kārtu.
Referāta tēma ir bijusi aktuāla kopš 20.gs.60.gadiem, kad Eiropas integrācijas procesa attīstību noteica trīs tajā laikā un arī mūsdienās ietekmīgākās Eiropas valstis – Francija, Lielbritānija un Vācija un šī tēma ir aktuāla arī mūsdienās, jo Eiropas integrācijas attīstību joprojām turpina kontrolēt šīs trīs valstis, tikai mainījusies ir šo valstu savstarpējā sadarbība no 20.gs.60.gadiem līdz mūsdienām.
Referāta mērķis ir iepazīstināt ar Eiropas integrācijas aspekta skaidrojumu un Eiropas integrācijas procesa attīstību no 20.gs.60.gadiem līdz mūsdienām, pamatojoties uz Francijas, Lielbritānijas un Vācijas valstu atšķirīgajām prioritātēm attiecībā vienai pret otru un attiecībā uz Eiropas integrāciju kopumā, pielietojot vienu no politikas zinātnes teorijām – liberālo starpvaldību teoriju – kas izskaidro Eiropas integrācijas procesu gan no atsevišķu valstu pozīcijām, gan no Eiropas Kopienas jeb mūsdienu Eiropas Savienības interešu aspekta. Referāta nobeigumā tiks analītisks rezumējums par referātā izklāstīto tēmu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация