Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:851407
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.10.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы


Dienvidtirole, Trentino, Friuli- Venēcija- Džūlija, Pjemonta un Aostas ieleja (lejpus Alpiem) Šī zeme sniedz visai skopu ražu. Alpu tuvākās apkaimes iedzīvotāji ļoti bieži pārtikā lieto pienu, krējumu, sieru un sviestu. Šī iemesla dēļ cepšanai biežāk izmanto nevis eļļu, bet sviestu. No Taljamento ielejas Friuli nāk pazīstamais Itāliešu gaļas ēdiens Sendanielas šķiņķis. Dienvidtirole un Trentino ir slavenas ar daudzveidīgiem knēdeļiem, kam klāt pievienots siers vai spināti. Gnocchi , tik lieli kā mandarīni, ir knēdeļu paveids. Ļoti bieži šo garšīgo uzkodu tirolieši pasniedz kā piedevu pie žāvētas gaļas un skābētiem kāpostiem. Austrijas robežas tuvumā ēd izsmalcinātus saldos ēdienus- dažādas strūdeles ar āboliem, mandelēm, riekstiem un vīnogām, karaliskas pankūkas un citus līdzīgus gardumus, piemēram, augļu maizi ar žāvētiem augļiem, rozīnēm un mandelēm. Tortēm, ruletēm un krēpelēm itālieši izmanto tumšos miltus vai arī griķu miltus.
Itālijai raksturīga kultūras daudzveidība. Apmeklējot Itāliju, ceļotāji bieži ir patīkami pārsteigti par dažādību tās dialektos, virtuvē, arhitektūrā un amatniecībā.
Itālijas sabiedrībā joprojām valda spēcīgas tradīcijas, un itālieši var izturēties ļoti formāli. Starp paaudzēm pastāv familiaritātes pakāpes…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация