Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:964928
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.10.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
2016–2020 гг.
2021–2025 гг.
Фрагмент работы

5. Vai ir paredzēti iedzīvotāju motivācijas veidošanas pasākumi, informēšanas pasākumi, cita veida pasākumi atjaunojamo resursu izmantošanas un energoefektivitātes veicināšanai.
Tiks finansiāli atbalstīti projekti, kuru ietvaros tiek veicināta sabiedrības vides izglītība un audzināšana, kā arī Latvijā aktuālo vides problēmu risināšana, iesaistot mērķgrupas.
Norisinās arī dažāda veida velo transporta lietošanas veicināšanas aktivitātes: izveidoti tūrisma velo maršruti, izdoti bukleti, uzstādītas velo novietnes, veikti dažāda veida interaktīvi un izglītojoši pasākumi, izstrādāta stratēģija, organizēti velo tiesību eksāmeni, aptauju veikšana, norisinās sadarbība ar NVO „Veloklubs Līvāni”, darbojas velonomas punkts. u.c.
Būtiski ir pasākumi vietējo iedzīvotāju informēšanā un iesaistīšanā ilgtspējīgā energoresursu izmantošanā, jo rīcības plāna īstenošana ir atkarīga arī no vietējo iedzīvotāju ieinteresētības un rīcības gan efektīvā enerģijas izmantošanā, gan izvēlē par labu atjaunojamo energoresursu izmantošanā.

6. Norādiet, kādus atjaunojamo resursu izmantošanu, energoefektivitāti un gaisa kvalitāti nodrošinošus pasākumus, Jūsuprāt, būtu lietderīgi realizēt Jūsu izvēlētajā pašvaldībā.
Manuprāt novada iedzīvotājiem lietderīgi būtu izpētīt un uzzināt lietderīgu informāciju par atkritumu šķirošanu un to pārstrādi, kā efektīvāk samazināt sadzīves atkritumus un kā tos izmantot otrreizēji, ļaujot iedzīvotājiem izpausties radoši un dabai draudzīgi.
Pasākumi ar vizuālu materiālu novada iedzīvotājiem labāk ļautu izprast, kas ir energoefektivitāte un ko nozīmē atjaunojamie energoresursi, ar uzskatāmiem datiem un pieredzes stāstiem, taustāmiem materiāliem, attīstot iedzīvotāju domāšanas veidu. Manuprāt, viss, kas ir vajadzīgs, lai tauta sāktu domāt “zaļi” ir tikai vajadzīgā informācija un tās pasniegšanas veids!

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация