Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:212304
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.02.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

SIA ‘’X’’ ir nekustamo īpašumu sabierība, kas nodarbojas ar visu veidu nekustamu īpašumu – zemi, mājām, dzīvokļiem un telpām pārdošanu, īrēšanu un nomāšanu. Tā ir nodibināta 2003. gadā atrodas centrā, Baznīcas ielā.
Sabiedrības galvenie darbības mērķi ir attīstīt nekustamo īpašumu tirgu Latvijā, pielīdzinot to Eiropas un pasaules tirgu līmenim. Galvenās vērības uzņēmumam ir klientu apmierinātība ar sniegtajiem pakalpojumiem un darbinieku apmierinātība ar savu darbu un darba apstākļiem, kā arī saliedētība kolektīvā un laba sadarbība, kas garantē panākumus nākotnē. Lielākās problēmas firmas izaugsmei rada mūsu sabiedrības negatīvā attieksme pret starpniecību nekustamo īpašumu tirdzniecībā. Tādēļ viens no pirmajiem un galvenajiem uzdevumiem firmai ir veicināt un uzlabot sabiedrības pozitīvu attieksmi pret mākleru un nekustamo īpašumu tirdzniecības aģentu darbu un profesiju kā tādu. To var paveikt, profesionāliem darbiniekiem sniedzot kvalitatīvuš, profesionālus, ātrus un ērtus klientam pakalpojumus. Tas viss nav iespējams bez loģistikas.
SIA ‘’X’’ ir nelies uzņēmums, kurā patreiz strādā 7 cilvēki, 5 no tiem ir nekustamo īpašumu tirdzniecības aģenti, kuri tad arī pilda galvenās loģistikas funkcijas šajā sabiedrībā.
Sabiedrība ''X'' ir asociācijas ''Lanīda'' biedrs, tas garantē uzņēmuma darbību uz godīgas konkurences pamata.

2. SWOT analīze.
1. Iekšējā vide.
Stiprās puses:
– darbinieki, jo tie irļoti kompetenti savā darbībā, viniem ir liela pieredze, kā arī tie ir ļoti koleģiāli. Zināmu saliedētību rada tas faktors, ka kolektīvs ir neliels – 1 administrators, 5 mākleri un direktors. Mākleri savā starpā ir ļoti pretimnākoši un izpalīdzīgi. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация