Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:886388
 
Оценка:
Опубликованно: 19.01.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ieejot viesnīcā, pirmā telpa ir vestibils, kurš ir iekārtots viesu uzņemšanai. Tur ir kŗesli ar galdu uz kura ir tūristu informācija , kā arī tur pat netālu ir suvenīru veikals.viesnīcā ir seifs , kur viesi var uzglabāt vērtlietas un naudu.Vēl viesnīca piedāvā automāšīnu nomu un veļas mazgāšanas un ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumus.
Viesnīcā ir halle , kur grīda ir klāta ar parketu , sienas dekorētas ar gleznām un istabas augiem. Vienā halles galā ir atpūtas krēsli ar galdu.
Vēl ir kompleksu pakalpojuma telpas ar konfereņču tehnisko aprīkojumu un ēdināšanas iespējām.
Visi viesnīcas numuriņi ir ar tualeti , dušu un mazgājamo galdu.Istabiņā ir viens logs , pie kā ir gaismas necaurlaidīgie un dienas aizkariem.Ir nepieciešamie sildelementi , vispārējais apgaismojums un no guļamvietas regulējama naktslampiņa pie katras gultas vietas.Ir arī vietējais apgaismojums pie galda un pie mazgājamā galda.Istabas durvis slēdzamas ar atslēgu un no iekšpuses mehāniski bloķējas.Numuriņa grīdas klātas ar mīksto segumu , sienas dekorētas ar gleznām.Istabiņā protams ir gūltas ar nepieciešamiem piederumiem , tie ir: uz gūltas viens madracis, spilvens , sega (papildus sega pēc pieprasījuma), tīra gultas veļa –palags , pārvalks, spilvendrāna un gūltas pārvalks.Pie gūltas ir naktsgaldiņš , tālāk ir drēbju skapis ar plauktiem un atvilknēm.Vēl ir atpūtas kresls , spogulis , papīrgros , pelntrauks-smēķētāju numuriņos , krāsu televizors ar vadības pulti un ir telefonu sakari.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1151319
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация