Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:514615
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.03.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Traktors sastāv no ( 1.1.1. att.) motora (dzinēja), transmisijas, gaitas iekārtas, darba iekārtas, vadības iekārtas, elektroiekārtas, traktorista darba vietas un dažādām palīgierīcēm, piemēram, ierīces traktora pacelšanai, izmantojot hidraulisko sistēmu.
Transmisija savukārt sastāv no galvenā sajūga, starpsavienojuma, pārnesumkārbas un dzenošā lifta. Dzenošais lifts ir pakaļējais tilts, bet uzlabotas pārgājības traktoros arī priekšējais tilts. Dzenošajā tiltā ievietots centrālpārvads un pagriezes mehānismi – diferenciālis riteņtraktoriem vai sānsajūgi un bremzes kāpurķēžu traktoriem. Dzenošajā tiltā ievietoti vai arī no ārpuses piestiprināti sānpārvadi. Transmisija atrodas arī darba iekārtas piedziņas mehānismi.
Darba iekārtai pieskaita hidrosistēmu, uzkares mehānismu, jūgkāšus vai jūgskavas (piekabes), jūgvārpstu un pārvadskriemeli ( siksnas skriemeli ).
Vadības iekārta riteņtraktoriem sastāv no stūres un bramžu iekārtas, bet kāpurķēžu traktoriem – no pagriezes mehānismiem, kas iebūvēti transmisijā.
Motors parasti novietots traktora priekšgalā ( 1.1.1. att.). Aiz motora atrodas sajūgs. Tam seko starpsavienojums, pārnesumkārba un pakaļējais tilts. Kāpurķēžu traktoriem, piemēram, traktoram - 74, parasti visas transmisijas galvenās daļas un motors nostiprināti pie kopējā rāmja. Daļai riteņtraktoru, piemēram, traktoram T – 25A, galveno daļu korpusi savstarpēji nostiprināti un rāmja nav. Dažos gadījumos, piemēram, traktoriem „ Belarusj ”, ir tikai pusrāmis pie kura pietiprināts motors. Riteņtraktora pārnesumkārbai un pakaļējam tiltam var būt viens kopējs korpuss.
No pārējiem traktoriem stipri atšķiras rušināmaugu apstrādes pašgājējas šasijas, kurām motors novietots aizmugurē, bet transmisija atrodas pirms motora. Šasijas priekšgalā ir pusrāmis, kuru veido viena vai divas sijas mašīnu uzkarināšanai vai uzmontēšanai.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация