Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:509061
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.06.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Individuālais uzņēmums I/U ''U. Vecvagara projektēšanas un pakalpojumu biroja" Latvijas Republikas Uzņēmuma Reģistrā reģistrējies 1992. gada 2.oktobrī. Uzņēmuma darbības veids – celtniecības projektēšana; kokapstrāde. 07.11.95. veiktas izmaiņas I/U sāk papildus darboties sabiedriskās ēdināšanas sfērā. Sāk pārvaldīt viesu māju “Motelis Nīcava”.
Motelis ''Nīcava'' dibināts 1993.gada 15.oktobrī. Atrodas 18 km no Liepājas, šosejas Liepāja - Klaipēda malā.
I/U ''U. Vecvagara projektēšanas un pakalpojumu biroja" viena no darbības sfērām ir viesu māja "Motelis Nīcava". To vada fiziska persona ar saviem personiskajiem līdzekļiem, un ir personīgi atbildīga par uzņēmuma nodrošināšanu ar līdzekļiem un patstāvīgi pieņem lēmumus. Par atalgojumu šī persona saņem uzņēmējdarbības gaitā gūto peļņu. Individuālais uzņēmējs ir atbildīgs par sava uzņēmuma parādiem ar savu personisko mantu. Tātad viņam piederošo māju, zemi, mašīnu var pārdot parādu segšanai.
Uzņēmuma nosaukums pilnībā atbilst LR likumdošanai. Vārds motelis apzīmē uzņēmējdarbības veidu. Savukārt Nīcava ir latvisks vārds, aizgūts no vietas nosaukuma, tā senāk dēvēja šo vietu.

Uzņēmums savu darbību sāka 1995. gada novembrī, tādēļ ienākumi nav lieli. Turpmākajos gados vērojams uzņēmuma uzplaukums. No 1997.gada vidējais neto apgrozījums saglabājas līdzīgs – brieduma gadi.
Es domāju , ja jau reiz uzņēmuma vidējais apogrozījums, jau vairākus gadus paliek nemainīgs uzņēmuma vadītājam jāsāk, par jaunu pakalpojumu ieviešanu, darbinieku izglītošanu, reklāmas kampaņas sākšanu.



Preču un pakalpojumu raksturojums
Pakalpojums ir jebkura darbība, ko kāds var sniegt kādam citam, bet gala rezultātā pakalpojuma saņēmējs nav ieguvis kaut ko sataustāmu. Pakalpojumam ir dažas unikālas īpašības, kas atšķir to no precēm.
Nesataustāmība, tas nozīmē, ka pakalpojumu nevar redzēt, dzirdēt vai sajust. Pakalpojumam nevar iepriekš paredzēt gala iznākumu. Tādēļ pakalpojumu patērētāji parasti cenšas izmantot tos pakalpojumus, par kuriem ir pozitīvas atsauksmes, moderns aprīkojums un iekārtojums. Pamatojoties uz to, ka pakalpojuma nesataustāmība palielina iegādes risku, pircēji savu izvēli izdara vairāk atsauksmju ietekmē nevis pēc redzētās reklāmas TV. Tādēļ pakalpojumu sniedzējiem būtu jāpievērš īpaši liela uzmanība sava uzņēmuma tēla izveidē un nostiprināšanā.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация