Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:945172
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.02.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

1. Ievads
Literatūras pārskatā tiek apskatīti vairāki svarīgi jautājumi, kas saistīti ar mediju īpašniekiem un to ietekmi uz mediju saturu. Kā arī ar to izraisītajām sekām - žurnālistikas kvalitātes samazināšanos, reklāmu skaita palielināšanos, mediju vienveidību un citas realitātes veidošanu.
Visi literatūras pārskatā aplūkotie temati pašlaik ir ļoti aktuāli mūsdienu sabiedrībā, jo ar katru no šiem tematiem saistītas vairākas aktuālas un diskutējamas problēmas. Tiek rīkotas arī diskusijas, kuras meklē šo problēmu cēloņus, mēģina rast risinājumus un aktualizē tās, lai par tām uzzina sabiedrība.
Kas tad ir šīs problēmas? Kopš vairāki ārzemju mediju koncerni iegādājušies Latvijas medijus, arī Latvijā kļuvis aktuāls mediju īpašnieku jautājums un ar to saistītās problēmas. Arī žurnālistikas kvalitātes samazināšanās ir ne mazāk diskutējams jautājums. Kur pazūd vajadzība pēc kvalitatīvas un profesionālas žurnālistikas? Reklāmu skaita palielināšanās problēma ir kļuvusi aktuāla, kopš reklāmu loma sabiedrībā ir mainījusies, jo tās ne tikai spēj ietekmēt sabiedrības rīcību, bet arī aktualizēt problēmas.
Literatūras pārskatā tiek apskatīti vairāki pētnieciskie darbi un dažādu autoru grāmatas. Lai noskaidrotu situāciju Latvijā, tiek apskatīti Latvijas žurnālistu problēmraksti, kas ļauj labi izprast situāciju Latvijā un Latvijas medijos. Lai dažādotu darba struktūru, tiek apskatīti arī dažādi pētījumi, piemēram, mediju sistēmas Amerikā, interneta lietojums Eiropā un Ruperta Mērdoka ietekme uz viņam visā pasaulē piederošajiem medijiem.
Literatūras pārskats sastāv no ievada, teorijas un literatūras analīzes, noslēguma rindkopas un literatūras saraksta.

2.Teorija un literatūras analīze
2.1. Mediju magnāts Ruperts Mērdoks
Ruperts Mērdoks tiek pazīts kā mediju magnāts, kuram pieder daudz ļoti ietekmīgu mediju visā pasaulē. Rupertam Mērdokam pieder „News Corporation”, kas ir daudznozaru kompānija.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1115522
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация