Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:329160
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.01.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  INFORMĀCIJA PAR ĪPAŠUMU    3
  PIEKĻŪŠANAS IESPĒJAS    4
  INFORMATĪVĀ PIEKĻŪŠANA    4
  KVALITĀTE    4
  VIDE    5
  PERSONĀLS    5
  HUMĀNISMS UN DEMOKRĀTIJA    6
  VESELĪGA DZĪVESVEIDA POPULARIZĒŠANA    7
  PĀRVALDE    7
  FINANSU RĀDĪTĀJI    8
  MĀRKETINGS UN REKLĀMA    8
  DROŠĪBA    9
  VIESMĪLĪBA    9
  SECINĀJUMI    10
  IZMANTOTO RESURSU SARAKSTS    11
  P I E L I K U M I    12
Фрагмент работы

Viesnīca “Wolmar” atrodas Valmierā, Tērbatas ielā 16a. “Wolmar ir Valmieras pilsētas vēsturiskais nosaukums laika periodā no 13.gs. līdz 1918.gadam. Viesnīca savu darbību ir uzsākusi 2000.gada nogalē un šobrīd uzskata sevi par labāko Valmierā un Valmieras rajonā. 2001.gada pavasarī “Wolmar” tika pieškirts Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas sertifikāts un 3* kategorija. Viesnīca ir privātais uzņēmums, tās īpašnieks ir SIA “VALKER”, vadītāja – Liāna Zalte.
Viesnīcas ēka ir īpaši šim nolūkam celta, tai ir 3 stāvi un pagrabstāvs. Ēkas 1.stāvā ir izvietota halle, kafejnīca, frizētava. 2.stāvā ir konferenču zāle, bet 3.stāvā ir LUX numurs un vadītāja kabinets. Viesnīcas numuri ir izvietoti visos 3 viesnīcas stāvos, katrā stāvā numuriem ir atškirīga toņu gamma un iekārtojums. Pagrabstāvā atrodas personāla telpa, veļas mazgātuve, apkures telpa, sauna, džakuzi un neliela svinību telpa.
Viesnīcā kopā ir 18 divvietīgi numuri un viens lux numurs ar guļamistabu un atpūtas istabu. Iespējamas 4 papildvietas par atsevišķu samaksu. Visi numuri ir aprīkoti ar dušu, tualeti, kabeļtelevīziju un telefonu vietējām un starptautiskām sarunām. 9 numuros ir ierīkoti gaisa kondicionētāji. Viesnīcas kopējais interjers ir patīkams, atbilstošs 3* kategorijai. Mēbeles un inventārs nav profesionālais viesnīcu aprīkojums, vienīgi mēbeles ir izgatavotas īpaši viesnīcai pēc pasūtījuma.
Tiek piedāvāta konferenču – banketu zāle, kurā ir iespējams uzņemt līdz 50 personām. Ir tehniskais aprīkojums semināriem: kodoskops, ekrāns, tāfele, TV, video, Internets. Cena par zāles izmantošanu ir 10 LVL stundā.
Ēdināšanas iespējas viesnīcā nav lielas, taču pastāv iespēja pasūtīt ko īpašu, ēdienu var palūgt sagatavot arī līdzņemšanai. Kafejnīcas darba laikā no 11 līdz 23 darbojas roomservice.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация