Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:881948
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.01.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ir zinātnieki, kas neizslēdz iespēju, ka uz Mēness pastāv kāds cits, Zemes civilizācijai svešs saprāts. Kad astronauti spēra pirmos soļus uz Mēness, protams, ka viņi tur nesastapa Mēness cilvēkus. Kosmiskās ēras cilvēki arī neko citu nebija gaidījuši. Bet pēc Nila Ārmstronga slavenajiem soļiem uz Mēness šis nakts spīdeklis turpina uzdot vienu mīklu pēc otras.
Grūti pateikt, kāda izskatījās mūsu planēta tajos tāltālajos aizlaikos, kad „kosmosa kuģis” ar nosaukumu Mēness iekļuva Zemes orbītā, kādas kataklizmas pavadīja šo notikumu. No kurienes ieradās mūsu nakts spīdeklis, kas un ar kādu mērķi to radījis, kāpēc tas „piepeldēja tieši pie mūsu planētas? Un nevar atmest arī hipotēzes par to, ka arī šodien eksistē Mēness „ekipāža” vai būtnes, kas dzīvo Mēness iekšienē. Vai varbūt tā saprātīgie apdzīvotāji miljardu gadu gaitā ir izmiruši? Vai varbūt „kosmiskajās kāpnēs” arī šodien darbojas automāti, ko iedarbinājušas seno zvaigžņu ceļotāju rokas?
1969. gada jūlijā, pirms Nils Ārmstrongs pirmo reizi izkāpa uz Mēness, kosmosā tika palaisti vairāki izlūkošanas kosmosa kuģi bez pilota, un to izmantotās degvielas tvertnes tika nomestas uz Mēness. Toreiz tur tika atstāts arī seismogrāfs, kas sāka uz Hjūstonu raidīt informāciju par Mēness garozas svārstībām.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация