Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:936333
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.02.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  lmb vēsture    4
2.  Krāsaino metālu cenu dinamikas analīze    5
2.1.  Alumīnijs    5
2.2.  Cinks    6
2.3.  Niķelis    7
2.4.  Svins    9
2.5.  Varš    10
2.6.  Alva    11
3.  Dārgmetālu cenu dinamika    12
  Nobeigums    14
  Pielikums    15
Фрагмент работы

Londonas Metālu Biržas (turpmāk LMB) rašanās ir meklējami 1571. gadā, kad tika atvērta Karaļu Birža. Tā ir vieta, kur tirgotāji sākumā satiekas uz pastāvīga pamata. Tomēr 1877. gadā Londona Metāla Tirgus un Biržas Kompānija tika izveidotas, kā tiešs 19. gs. britu industriālas revolūcijas rezultāts. Tās galu galā noveda pie ļoti liela Lielbritānijas metāla patēriņa pieauguma, kurš prasīja milzīgu importa daudzumu no ārzemes. Tirgus dēkaini investēja lielas naudas summas šajā darbībā. Līdz ar to ieguldītāji bija atklāti pret riskiem ne tikai tāpēc, ka reisi bija ļoti bīstami, bet arī tāpēc, ka krava varētu pazaudēt savu vērtību, ja būtu cenu samazinājums, kamēr metālu krava tiks līdz Lielbritānijai.
Tirgotāji sāka satikties kafejnīcās (coffee houses), kur arī tirgoja viens ar otru, lai aizsargātu sevi no tā riska, pārdodot kravas kā FORWARD darījumi. LMB tika izveidota, lai piegādātu orderi darbībās ar vienīgas tirdzniecības vietas nodibināšanas, identificējot tirgošanas laikus un standartizētas instrukcijas kontraktiem. Par cik Birža attīstījās, tas progresīvākie kontrakti tika izmantoti visos rūpniecības aspektos, lai aizsargātu pret cenu risku. Šī tā aktivitāte ir zināma kā cenu fiksēšana (hedging).
LMB ir pasaules galvenais krāsaino metālu tirgus ar nepastāvīgiem kontraktiem un vispasaules reputācijai. Tas ir inovatīvs, kamēr saglabā tās tradicionālo stiprumu un paliek tuvu saviem pamatlietotājiem, garantējot, ka tās kontrakti turpina apmierināt augstas rūpniecības cerības. Kā rezultātā tas ir veiksme ar apgrozījumu $3000 miljardu apmērā katru gadu. Kā arī katru gadu Lielbritānija ziedo neredzamajā ārzemes ienākumā vairāk nekā $250 miljonus.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация