Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:400624
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.01.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  SAĪSINĀJUMU SARAKSTS    3
  IEVADS    4
1.  KAS IR MICROSOFT AZURE AKTĪVĀ DIREKTORIJA    5
1.1.  AZURE AD IESPĒJAS    5
1.2.  AZURE AD DROŠĪBA    5
1.3.  IZDOŠANAS IZVĒLE    6
2.  AZURE AD PERSONĪGA DOMĒNA NOSAUKUMA PIEVIENOŠANA    8
2.1.  PERSONĪGA DOMĒNA PIEVIENOŠANA NOSAUKUMU DIREKTORIJAI    8
2.2.  DOMĒNA VĀRDA DNS IERAKSTA PIEVIENOŠANA    9
2.3.  PERSONĪGA DOMĒNA NOSAUKUMU VERIFICĒŠANA    10
3.1.  MĀKOŅA LIETOTĀJUS PIEVIENOŠANA    11
3.2.  LIETOTĀJUS NOŅEMŠANA NO AZURE AD    12
  SECINĀJUMI    13
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN AVOTU SARAKSTS    14
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
Šajā darbā bija izskatīti Azure AD iespējās, drošība, bija apsvērti dažādie Azure AD izdevumi un kam tie ir paredzēti. Bija izskatīta darba sākšana ar Azure AD un personīgo domēna nosaukumu pievienošana, ka arī lietotāju pievienošana Azure aktīvajā direktorijā.
Azure Active Directory ir visaptverošs mākonis identitātes un piekļuves pārvaldības risinājums, kas nodrošina uzticamas funkcijas, lai pārvaldītu lietotājus un grupas. Turklāt tā nodrošina drošu piekļuvi vietējām un mākoņa arhitektūras lietojumprogrammām, tostarp Microsoft Web Services, piemēram, Office365, un daudzām trešo pušu programmatūrām (SaaS). Ir trīs Azure AD izlaidumi: bezmaksas, Basic un Premium.
Var iespējot vienu pierakstīšanos, lai vienkāršotu lietotāju piekļuvi dažādām mākoņa arhitektūras lietojumprogrammām no ierīcēm, kurās darbojas operētājsistēma Windows, Mac, Android un iOS. Lietotāji var palaist mākoņa lietojumprogrammas no personalizēta Web piekļuves paneļa vai no mobilās lietojumprogrammas, izmantojot korporatīvos akreditācijas datus. Izmantojot Azure AD lietojumprogrammas proxy moduli, var neierobežot sevi ar SaaS lietojumprogrammām un publicēt vietējās tīmekļa lietojumprogrammas ar vienu pierakstīšanos un drošu attālinātu piekļuvi tiem.
Daudzfaktoru autentificēšana Azurā nodrošina papildu autentifikācijas līmeni un palīdz novērst nesankcionētu piekļuvi vietējiem un mākoņa lietojumiem. To var izmantot, lai aizsargātu savu uzņēmējdarbību, efektīvu drošības uzraudzību, brīdinājumus un atskaites, pamatojoties uz mašīnu apgūšanu, kas ļauj identificēt neatbilstošas piekļuves shēmas un novērst iespējamos draudus.
Var piešķirt svarīgus uzdevumus, piemēram, atiestatot paroles, izveidojot un vadot grupas un pārvaldot savus darbiniekus. Nodrošināt lietotājiem iespēju patstāvīgi mainīt un atiestatīt paroles un pārvaldīt grupas Azure AD Premium.
Var paplašināt Active Directory un citu vietējo direktoriju iespējas, izmantojot Azure AD, lai nodrošinātu vienotu pierakstīšanos visās mākoņa lietojumprogrammās. Lietotāja atribūtus var automātiski sinhronizēt ar mākoņa direktoriju no visu veidu vietējiem direktorijām.
Azure AD Premium izlaidums nodrošina mērogojamību un uzticamību, kas nepieciešama uzņēmuma līmenī. Tas ir augstas pieejamības pakalpojums, kas atrodas globālā izplatīto datu centru tīklā. Katru dienu pakalpojums apstrādā miljardus autentifikācijas pieprasījumu vairāk nekā 200 miljoniem aktīvo lietotāju, un pakalpojumu līmeņa nolīgums garantē 99,9% nepārtrauktā darba.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация