Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:121460
 
Оценка:
Опубликованно: 10.09.2001.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Viens no nozīmīgākajiem miera laika uzdevumiem ir kareivju, instruktoru un virsnieku sagatavošana ar aizsardzības jautājumiem saistītu uzdevumu veikšanai.
Armija nav noslēgta sistēma neapdzīvotā vietā. Tā ir sabiedrības daļa, valsts institūts un tajā spilgti atspoguļojas visas sabiedrības attīstības tendences.
Viens dienesta gads ir ilgs laiks jaunieša dzīvē, bet ne vienmēr pietiekams, lai kompensētu pirmsdienesta laikā gūto negatīvo dzīves pieredzi un labotu ģimenes un skolas pieļautās pedagoģiskās kļūdas. Prasmīgi izmantojot pedagoģijas un psiholoģijas zinātņu atzinumus darba plānošanā, organizēšanā un īstenošanā, var panākt labu karavīru apmācību un veidot saliedētu personālu dienesta organizēšanai armijā. Ja armija ir organizācija, kurai jāpilda ar valsts aizsardzību saistīti likumdošanas akti, valdības uzdevumi, tad varam uzskatīt, ka militārā izglītība ir daļa no Latvijas vispārējās izglītības sistēmas. Līdz ar to kļūst aktuāla militārā pedagoģija, kurā, protams ir spēkā vispārējie pedagoģijas principi, kaut gan tai ir atsevišķas īpatnības. Tā kā militārā sagatavošana iedalās militārā apmācībā, tad praktiski militāro pedagoģiju var uzskatīt kā mācību par karavīra audzināšanu un apmācību.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1227628
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация