Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:533154
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.11.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  UZ MOBILAJĀM TEHNOLOĢIJĀM BALSTĪTA UZRAUDZĪBAS SISTĒMA UN PROCESS    5
1.1.  Tipveida uzraudzības sistēmas piemērs    5
1.2.  Raidītāj ierīces darbības princips    7
1.3.  Uzraudzības sistēmas darbības soļi    9
2.  ATTĀLINĀTAS MAZUĻU UZRAUDZĪBAS SISTĒMAS APLIKĀCIJAS DAŽĀDĀM OPERĒTĀJSISTĒMĀM    12
2.1.  Populārākās mobilo telefonu operētājsistēmas    12
2.2.  „Baby Monitor” operētājsistēmai Android    12
2.3.  „Baby Care” operētājsistēmai Symbian    13
2.4.  „BabyPhone” operētājsistēmai iOS    13
  SECINĀJUMI    14
  Literatūra    15
Фрагмент работы

Dažādu parasto elektrisko ķēžu, programmaparatūru u.tml. ierastajiem mobilajiem telefoniem un/vai PDA var tikt modificētas un/vai papildinātas, lai veiktu attālinātās uzraudzības funkcijas un konkrēta īstenošana variēs no platformas uz platformu.
Kā redzams shēmā (skatīt 3.attēlu), pirmais solis „Set Transmitter Device To Monitor Mode (Calbrate)” ir raidītāj iekārtas (130) uzstādīšana monitoringa režīmā uzraudzības zonā (110). Pirmkārt, notiek uzraudzības programmatūras aktivizēšana, kā arī kā papildus solis var tikt veikta ierīces kalibrēšana. Kalibrēšanas laikā nepieciešams uzstādīt raidītāj/uztvērējierīces jūtīgumu - normālo trokšņu līmeni uzraudzības zonā, kā arī noteikt signāla līmeņa un signāla ilguma kritisko robežu. Tādējādi nodrošinot, ka „mērķa skaņas” uzraudzības zonā rezultējas signāla nosūtīšanā uz otru uztvērēj iekārtu. Šajā solī iespējamas arī variācijas, piemēram, ierakstot bērna raudas un izveidojot skaņas veidni, kas ļauj analizēt un salīdzināt uzraudzības zonā dzirdamos trokšņus ar to. Visbeidzot, lietotājs uzstāda telefona numuru izsaukumam, vai citu otras uztvērējierīces (150) ID, ar kuru raidītāj/uztvērējierīce (130) sazināsies.
Otrais solis „Monitor Sensory Data – Sound Level” tiek veikts, kamēr intereses objekts tiek uzraudzīts un lietotājs vairs neatrodas uzraudzības zonā (110). Tiek monitorēts vispārējais uzraudzības zonas skaņas līmenis, ko veic trokšņa līmeņa detektors (188). Šis process var notikt nepārtraukti, vai ik pēc noteikti laika periodiem, enerģijas taupīšanas nolūkos.
Trešajā („Has Sound Exceeded Amplitude and Duration Tresholds?”) solī notiek virknes lēmumu pieņemšana, ko veic trokšņa novērtēšanas ierīce (189). Tā, piemēram, tikai skaņām, kas pārsniedz noteiktu skaņas līmeni jānoved pie brīdinājuma nosūtīšanas, lai netiktu ģenerētas viltus trauksmes. Līdzīgi tikai trokšņus, kas fiksēti noteiktu laiku, vai sasniedz noteiktu enerģijas līmeni, vai sakrīt ar izveidoto skaņas veidni, nepieciešams reģistrēt kā nozīmīgai brīdinājuma signāla nosūtīšanai. Loģiski, ka iestatījumi atšķirsies atkarībā no tā, kas tiek uzraudzīts. Video bāzētas uzraudzības gadījumā tiks monitorēts nevis skaņas, bet gan kustību līmenis. Tā, piemēram, mazuli uzraugošā persona varētu vēlēties saņemt brīdinājuma signālu gadījumos, kad bērns no guļus stāvokļa piecēlies sēdus pozīcija, bet ne par katru bērna pagriešanos uz sāniem miega laikā, tādēļ sistēma tiek veidota tā, lai tā ignorētu nelielas kustības, gluži tāpat kā audio gadījumā tiek ignorēti fona trokšņi. Arī šajā gadījumā kustību intensitātes iestatījumi var tikt kalibrēti pēc lietotāja ieskatiem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация