Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:905944
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Multimedija - informācijas attēlošana un apstrāde ar vairāk nekā vienas vides palīdzību. Tajā var būt ietverts teksts, attēls, multiplikācija, audio - un video informācija, ciparu un MIDI (Musical Instrument Digital Interface) informācija.

Sabiedrībā valda uzskats, ka multimedija dators pirmām kārtām ir dators ar ļoti labām video un audio (attēla un skaņas) apstrādes iespējām. Tātad - ļoti labs monitors, grafiskā karte, skaņas karte, akustiskā sistēma un mikrofons. Protams, jāņem vērā arī pats dators, kuram pieslēgtas iepriekš minētās ierīces. Līdz ar to datoram ir jābūt atbilstošas jaudas, lai ierīces varētu pieslēgt. Te jāmin datora pamatplates un procesora modelis, operatīvā atmiņa, cietais disks utt.

Multimediju ierīces:

Monitors
Laikā, kad dators ir kļuvis par ikdienu visiem aktīvās sabiedrības locekļiem, kad tikai retais neko nezina par plašajām iespējām informācijas pasaulē, ko mums sniedz dators, ir svarīgi, lai tas ko mēs iegūstam nav mazāks par to, ko mēs varam zaudēt. Monitora kvalitāte parasti neietekmē datora darbu, bet gan lietotāja pašsajūtu. Strādājot ar datoru visvairāk nogurst tieši acis, tādēļ ir ļoti svarīgi izvēlēties tieši konkrētam lietotājam piemērotu un pieejamu monitoru.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация