Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:177298
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.01.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Izrāde ir mediju īstākā daba. Viss darbs, kas mediju vidē tiek darīts, ir veltīts skatuves noformējumam. Pārsvarā Latvijas mediju skatuves priekšplāns ir ticis veidots gadu gadiem, tas ir stabils, pasargāts no kļūdām. Tā kā ekspozīcija mainās ar katru laikraksta numuru, televīzijas vai radio raidījumu, tad nepilnības tiek ātri aizmirstas un drukāto mediju vidū – reti pieļautas.
Savā darbā analizēšu to, kā mediju priekšplānus uztver dažādas auditorijas, kuri mediji ir pieprasītākie Latvijā, analizēšu, kāpēc tieši šie ir populārākie Latvijas mediji. Izvērtēšu ziņu raidījumu priekšplānus, ziņu diktorus, cik labi viņi spēlē savas lomas, ko īsti viņi spēlē, kāda ir komandu saspēle televīzijas ziņu raidījumos; cik lielu vietu ziņām atvēl drukātie mediji. Salīdzināšu dažādu mediju laika ziņu pasniegšanas stilus. Simulācija mediju priekšplāna veidošanā. Aprakstīšu, kādi tehniskie traucējumi var ietekmēt mediju skatuves priekšplānus. Kuri no tiem ir visspilgtākie, cik gadu gaitā veidojušies un kādu lomu tie ieņem cilvēku dzīvēs. Vai mediju darbinieki tic paši savai izrādei? Vai mediju darbinieku spēlētās lomas ir arī viņu patiesā būtība, un vai vispār profesionālās izrādēs ir iespējams noteikt, kas ir cilvēka patiesā būtība – cilvēks kā personība pazūd, paliek tikai viņa loma un tās spēlēšana. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1237907
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация