Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:148524
 
Оценка:
Опубликованно: 07.03.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Mūžizglītības pamatjēdziens   
1.1.  Mūžizglītības aizsākumi Latvijā   
2.  Mūžizglītības nozīme personības attīstībā   
Фрагмент работы

Nobeigums
Mūžizglītība ir ļoti svarīgs faktors cilvēces un valsts attīstībā un pastāvēšanā. Ņemot vērā straujo pasaules attīstību un pielāgošanos tehnoloģijām, ir nepieciešams nodrošināt cilvēkiem, it īpaši vecāka gada gājuma iedzīvotājiem, izglītības iespējas, lai pilnveidotos un spētu dzīvot pilnvērtīgu dzīvi – celt savu kvalifikāciju, lai nodrošinātu sev tīkamu darba vietu. Neatņemama sastāvdaļa ir arī sabiedrības dzīve un ikdiena, kura pašlaik nav iespējama bez svešvalodu zināšanām un zināšanām par tehnoloģijām, vismaz iesācēja līmenī.
Ar katru izglītības jomu, kuru nodrošina mūžizglītība, arvien vairāk cilvēki iemācās jaunas lietas un sevi pilnveido – cilvēkiem parādās jauna vieta pasaulē. Valsts ieguldījums cilvēku attīstībā rada vēl lielāku ieguldījumu nākotnē un ekonomikā. Izglītoti un kompetenti pieaugušie ir spējīgi palīdzēt valsts ekonomikai kā lielisks un izglītots darba spēks. Jo izglītotāka tauta, jo izglītotāka un attīstītāka valsts. Izglītības līmenis ir arī cieši saistīts ar labklājības līmeni – jo vairāk cilvēku apgūst sev vēlamas zināšanas, jo laimīgāki viņi ir. Šie cilvēki nodrošina sev labklājību ar sev piemērotu un interesantu darbu, vai ar jaunatklātiem, sevi pilnveidojošiem kursiem un hobijiem.
Mūžizglītības nozīme personības attīstībā ir sevis pilnveidošana un attīstīšana, kā arī apzināšanas, ka ir iespējams mainīt, uzlabot savu dzīvi ar sevis izglītošanu un attīstību, labākas dzīves nodrošināšana sev un saviem tuvajiem.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация