Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:463020
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.12.2001.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Paskaties vēlreiz.

Pētnieki secinājuši, ka 95 procentos gadījumu redzētais ir dabas radīts vai cilvēka izgatavots objekts. Ja NLO ir identificēts, to var arī saukt par identificētu lidojošu objektu – ILO. Visbiežāk par NLO uzskata zvaigznes, Veneru, lidmašīnu gaismas, dažādus mākslīgos pavadoņus, Mēnesi. Cilvēkus var maldināt tāda reti sastopama parādība kā lodveida zibens vai dīvains mākoņu sakopojums. Daži NLO izskaidrojumi ir visai neparasti. Pētījumos tika secināts, ka kāds spīdošs NLO īstenībā bijusi pūce, kas apēdusi sēnes, kuras tumsā spīd. Iespējams, ka NLO, kas tika redzēts Labokā 1951. gadā , bija zosu bars. Pilsētas gaismas atstarojas no zosu baltajiem vēderiem. 1966. Gadā Gemini 11 komanda kosmosā nofotografēja kādu NLO. Vēlāk tika noskaidrots, ka tas bijis Krievijas pavadonis Proton 3, kas sadega 36 stundas pēc tam, kad tika redzēts.



Vai ir kāda savienība, kas slēpj no mums informāciju par NLO?

1947. gada jūlijā, Meksikā avarēja citplanētiešu kuģis, jeb NLO. Valdība noklusē šo noslēpumaino gadījumu. Kur avarēja NLO mētājās kuģa atlūzas. NLO ir veidoti no kāda metāla, kas nav sastopams uz Zemes. Šis metāls ugunī nekūst, no trieciena nesalūzt, nesalocās, jeb nedeformējas, un to nevar sagriezt. MG – 12 ir slepena organizācija. MG – 12 ar NASA parakstīja dokumentu, kas notiks ja cilvēce tiksies ar citplanētiešiem. Valdība nezināmu iemeslu dēļ slēpj jebkādu informāciju par NLO. Vīrs vārdā Strīngfilds saņēma ziņas no kāda valdības cilvēka par citplanētiešu fizisko izskatu un nedaudz par citām lietām. Varbūt citplanētieši nemaz nav, bet cilvēkiem rādās halucinācijas. Un citi melo par viņu eksistenci.

Kāpēc viņi tik bieži paradās?

Citplanētiši varbūt mūs pēta no mūsu vēstures sākuma?

Ir četras citplanētišu rases.


Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1195103
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация