Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:640506
 
Оценка:
Опубликованно: 24.01.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Kas ir NLP?    4
  NLP PAMATPIEŅĒMUMI    8
  EFEKTĪVS MĀCĪBU PROCESS    10
  SENSORĀS REPREZENTATĪVĀS SISTĒMAS    13
Фрагмент работы

NLP ir zinātne un māksla par cilvēka personīgo meistarību. NLP ļauj sasniegt tos mērķus, pēc kuriem mēs tiecamies. Tā ir paņēmienu, stratēģiju un tehniku sistēma, kas ļauj izmantot iespaidīgās cilvēka prāta iespējas. Būtībā NLP pēta cilvēka uzvedību un psiholoģiskos procesus. Nosacīti var teikt, ka NLP salīdzina cilvēku ar superjaudīgu datoru – arī katram cilvēkam ir sava programma. Izprotot, kā šis dators uzbūvēts, kādu programmu lietojam, zinot, ko vēlamies mainīt un kādu rezultātu gribam sasniegt, mēs varam iemācīties izvēlēties un izmantot sev piemērotu programmu. Tas ļauj dažādās dzīves situācijās cilvēkam būt vēl efektīvākam, rīkoties tā, lai rezultāts viņu apmierinātu.
Nosākumā neirolingvistiskā programmēšana vārda daļa „neiro” norāda uz to, ka nepieciešams zināt un saprast procesus, kas noris cilvēka nervu sistēmā un atbild par informācijas saņemšanu, glabāšanu un turpmāko izmantošanu. Vārda daļa „lingvistiskā” norāda uz valodas nozīmi cilvēka domāšanas un darbības procesā, savukārt daļa „programmēšana” norāda uz cilvēka domāšanas un darbības sistēmiskumu, secību. Tulkojumā no grieķu valodas vārds „programma” nozīmē „precīza soļu sistēma, lai sasniegtu kādu rezultātu”.
Lai labāk izprastu NLP būtību, izmantošu salīdzinājumu. Ja nopērkam kādu elektroierīci, piemēram, televizoru, putekļsūcēju vai datoru, vienmēr izlasām lietošanas instrukciju.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация