Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:484050
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.10.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  ATTĪSTĪBAS PROJEKTA APRAKSTS    4
1.1.  PROJEKTA MĒRĶIS    4
1.2.  PROJEKTA VADĪBA    5
1.3.  PROJEKTA REALIZĀCIJA    6
2.  TIRGUS APRAKSTS    8
2.1.  ATRAŠANĀS VIETAS APRAKSTS, PRIEKŠROCĪBAS    8
2.2.  TIRGUS SITUĀCIJA, MĒRĶA SEGMENTS    8
2.3.  KONKURENCE    9
3.  APBŪVES GABALU REALIZĀCIJA    11
4.  SECINĀJUMI    15
Фрагмент работы

Latvijas nekustamā īpašuma tirdzniecības nozarē pēdējo gadu laikā visstraujāk ir attīstījies individuālās apbūves zemes gabalu tirdzniecības sektors.

Galvenokārt dzīvokļu dārdzības, pieejamo un lēto kredītresursu, kā arī vispārējās labklājības pieauguma rezultātā, arvien vairāk cilvēku izšķiras par apbūves zemes ar visām komunikācijām iegādi privātmājas celtniecībai.

Kā vienu no veiksmīgi realizētiem projektiem individuālās apbūves zemes gabalu tirdzniecības sektorā ir jāmin SIA "NETO GBK" direktora Edija Tāla vadītais Lauku ielas projekts, kas ir aprakstīts šajā pārbaudes darbā.

Lauku ielas projekta mērķis bija iegādāties Rīgas rajonā, Babītes pagastā, Lauku ielā 2 zemes gabalu sadalei apbūves gabalos un komunikāciju ierīkošanai, lai nākotnē apbūves gabalus realizējot gūtu ievērojamu peļņu.

Lauku ielas projekta apraksts sastāv no projekta mērķa definēšanas, projekta vadības apraksta, kā arī no projekta realizācijas gaitas atspoguļošanas, kas ir sadalīta divos posmos: pirmais posms - zemes iegāde un zemes gabala sadale apbūves gabalos, otrais posms - komunikāciju ierīkošana un apbūves gabalu realizācija.

Pirms projekta izstrādes SIA "NETO GBK" veica Rīgas rajona zemes pirkšanas -pārdošanas tirgus izpēti un analīzi. Pamatojoties uz tirgus izpētes rezultātā iegūtajiem secinājumiem, tika izstrādāts Lauku ielas projekts un tā realizācijas stratēģija.

Tirgus aprakstu var "aplūkot šajā darbā. Tirgus apraksts sastāv no nekustamā īpašuma atrašanās vietas apraksta un priekšrocībām, tirgus situācijas un mērķa segmenta apraksta, kā arī konkurences analīzes.

Darba nobeigumā detalizēti ir aprakstīta apbūves gabalu pārdošanas procedūra, nepieciešamie dokumenti un to sagatavošanas būtiskākie momenti, norēķinu kārtība un īpašumtiesību nostiprināšana Zemes grāmatā.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация