Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:920214
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.02.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Sūdzības tiek izskatītas šādi: 1.Sūdzība tiek reģistrēta sekretariātā un nodota cietuma priekšniekam, kas uzliek kontroli tās izpildei aptuveni 2 nedēļas, bet, ja sūdzība ir par ēdināšanu, tad nekavējoties. 2.Tiek veiktas attiecīgās darbības strīda/sūdzības/priekšlikuma izskatīšanai (lielākoties tās ir pārrunas ar nepilngadīgo personu; ja nepieciešams pieprasa paskaidrojumus no attiecīgā darbinieka). 3.Ja sūdzība ir pamatota, trūkumi/nepilnības tiek novērstas pēc iespējas īsākā laika periodā. 4.Sūdzības iesniedzējs saņem rakstisku atbildi (ja sūdzība ir iesniegta rakstveidā) vai mutiski tiek paziņots par pieņemto lēmumu/risinājumu. 5.Gadījumā, ja sūdzība ir izteikta mutiski un nepilngadīgā persona nav apmierināta ar risinājumu, tai ir tiesības sūdzību iesniegt rakstiski, adresējot to cietuma priekšniekam. Ja sūdzības iesniedzējs nepiekrīt pieņemtajām lēmumam, to var apstrīdēt IEVP priekšniekam Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā. IEVP priekšnieka lēmumu var pārsūdzēt administratīvajā rajona tiesā Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā. Administratīvās rajona tiesas lēmums nav pārsūdzams.

NOBEIGUMĀ
Mana mājasdarba mērķis penitenciārālā sociālā darba priekšmetā bija iepazīties un izpētīt nepilngadīgo pāraudzināšanas iestādes Latvijā. Manuprāt mērķs ir sasniegts un uzdevumi ir izpildīti.
Darba rakstīšanas procesā esmu iepazinisies ar divām iestādēm - Cēsu audzināšanas iestāde nepilngadīgajiem un Iļģuciema cietuma Nepilngadīgo nodaļa ar nepilngadīgajām personām. Darba veikšanai es izpētīju pieejams pārskatus un pētījumus, ka arī izpetīju LR likumus. Apkopojot informaciju, esmu sniegusi atbildes un uzdotiem jautājumiem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация