Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:334415
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.04.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Top 10 niršanas vietas pie „baltās nāves” pasaulē
Tie, kas ar šo interesanto izklaides veidu ir uz "Tu", jau zina, ka haizivju vērošanai zemūdens pasaulē ir trīs ideāli piemērotas vietas - Dienvidāfrikas piekraste, Austrālijas dienvidu krasti un Dienvidamerika. Jāpiebilst, ka šī tūrisma nozare ar savu popularitāti mazina haizivju apdraudējumu no malumednieku puses, jo pulcina to apdzīvotajos reģionos daudz cilvēku.
1. Nassau, Bahamu salas - Ja esat redzējis filmu "Žokļi", iespējams, atpazīsiet tajā redzētās ainavas, taču negaidiet, ka gar salas piekrasti klejos anomāla izmēra plēsējs – tā vietā rifos redzēsiet tīģerhaizivis, āmurhaizivis, Karību jūras haizivis un protams lielo balto haizivi.
Bahamu salās ir vairāki tūrisma biroji, kas piedāvā nirt pie haizivīm, taču Stuart Cove Shark Adventure ir tikai 40 minūšu brauciena ar laivu attālumā no salas. Ekskursijas laikā, nirstot četras stundas, jūs redzēsiet ap 40 rifu haizivju, savukārt piedzīvojuma kulminācija būs jūras iemītnieču barošanas laiks.
Labākais laiks ceļojumam: visu gadu, taču ūdens vissiltākais šeit ir no jūnija līdz septembrim. Dienas tūres cena – 140 USD (73,01 LVL), ieskaitot ekipējumu.
2. Guadalupe, Meksika - Šī vulkāniskā sala apmēram 220 kilometrus no Kalifornijas līča pussalas ir pēdējais modes kliedziens haizivju tūrisma industrijā, galvenokārt, pateicoties skaidrajiem ūdeņiem, kas nodrošina nevainojamu redzamību.
San Diego Shark Diving Expeditions piedāvā piecu dienu ceļojumu, kurā 20 cilvēku grupa dosies no Kalifornijas uz Guadalupe salu. Pēc ievadinstruktāžas grupa tiks sadalīta mazākās pa 4, lai kāptu būros un nirtu dziļumā. Ūdens šeit ir samērā silts, turklāt bez baltajām haizivīm jūs redzēsiet arī roņus un jūras lauvas, kurus tik ļoti medī asinskārās plēsoņas.
Labākais laiks ceļojumam: no septembra līdz novembrim. Tūres izmaksas – 2650USD (1 381,98 LVL).
3. Western Cape, Dienvidāfrika - Dyer sala, netālu no Gansbaai, ir populārākā vieta Dienvidāfrikā, kur redzamas baltās haizivis, un tāpēc arī tūristu pārpilnākā. Taču Skipskop - agrākais zvejnieku ciems, kas šodien pārveidots par ieroču izmēģinājumu centru kļūst par nākamo Guadalupe un līdz ar to pieredzējušu nirēju lokā kotējas augstāk par Dyer salu.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1331361
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация