Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:896266
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.12.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Noliktavas – ēkas, būves un dažādi veidojumi, kas domāti preču uzglabāšanai, pieņemšanai, izvietošanai, preču sagatavošanai patērēšanai un sagatavošana nosūtīšanai patērētājam.
Noliktavas ir viens no loģistikas sistēmas svarīgākajiem elementiem. Visās materiālu plūsmas stadijās eksistē objektīva nepieciešamība pēc speciāli aprīkotām vietām krājumu glabāšanai. Sākot ar izejvielas pirmo avotu un beidzot ar gala patērētāju. Ar to arī izskaidrojams kādēļ noliktavas ir tik daudzveidīgas.
Ļoti plašā diapazonā mainās noliktavu izmēri: sākot ar nelielām telpā, pāris simt kvadrātmetru liels kopējais laukums, līdz noliktavām – gigantiem, kas aizņem vairāku simt tūkstošus kvadrātmetrus.
Noliktavas atšķiras arī pēc kravas uzglabāšanas augstuma. Vienā noliktavā krava tiek uzglabāta ne augstāk par cilvēka augumu, citās noliktavās ir nepieciešamas speciālas ierīces, kas spēj pacelt un precīzi novietot kravu 24 metru augstumā vai vairāk.
Noliktavas var būt dažādu konstrukciju: tās var izvietoties vairākās telpās (slēgtās noliktavas), tām var būt tikai jumts vai jumts un viena, divas vai trīs sienas (pus slēgtās noliktavas). Ir kravas kuras vispār netiek glabātas telpās, bet tās tiek uzglabātas speciāli aprīkotos laukumos.
Noliktava var tikt paredzēta viena uzņēmuma produkcijas glabāšanai (individuālā noliktava), tā var uz līzinga pamata tikt izīrēta citām fiziskām vai juridiskām personām (koplietošanas noliktava).…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация