Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:969842
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.02.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Bezdarbs    4
2.  Atkarību izraisošu vielu lietošana    6
3.  Kredīts un bankrots    7
4.  Apkārtējā sabiedrība    8
  Secinājumi    9
  Izmantotā literatūra    10
Фрагмент работы

Tā nebūtu problēma, ja tādā veidā bērnam netiktu mācīts, ka naudu var iegūt daudz vienkāršākā veidā, bez smaga darba un grūtībām. Ar laiku personai attīstoties paveras citas vieglas naudas ieguves vietas kuras nav likumīgas, bet ir efektīvi vieglas peļņas avoti, kā piemēram narkotiku tirzniecība, zādzības, laupīšanas, krāpšanas utt. Ir ļoti svarīgi kādā vidē cilvēks ir uzaudzis, jo tas lielā mērā nosaka to, kāds būs cilvēks nākotnē. Der zināt, ka ja persona tiešām ir dzīvojusi nabadzīgas sabiedrības klātbūtnē, bet viņam nākas saskarties ar bagātāku sabiedrības daļu viņš iespējams ļausies kārdinājumam un pastrādās noziedzīgus nodarijumus pret šo bagāto sabiedrības daļu, lai iegūtu savā īpašumā svešu mantu.

Secinājumi
Lai mazinātu ekonomiskos cēloņus un apstākļus, kas veicina noziedzības attīstību pēc autora domām ir jāievieš sistēma, kas jebkurā laikā ļauj darbiniekam aiziet prom no darba un ļauj meklēt citu darbu. Šajā darbā autors ir noskaidrojis, ka ir daudz dažādi ekonomiskie cēloņi un apstākļi, kas personai liek paveikt noziedzīgus nodarījumus. Viss lielākais ekonomiskais cēlonis, kas liek peronai paveikt noziedzīgu nodarijumu pēc autora domām ir bezdarbs. Protams milzīgu ietekmi uz personas iespējamo rīcību nosaka ģimene, draugi un apkārtējā sabiedrība. Kā arī personas īpatnības nosaka to, vai persona būs spējīga pastrādāt noziegumu, lai savā īpašumā iegūtu attiecīgi nelikumīgā ceļā iegūtu mantu. Personas neapzinās savas finansiālās iespējas un bieži vien dzīvo pārgalvīgi un izšķērdīgi nerēķinoties ar tām izrietošajām sekām. Neapzinoties šīs sekas persona vel ar vien dziļāk ieslīd nepatikšanās un ekonomiskajās gŗūtībās.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация