Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:577642
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.02.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Abstract    2
  Ievads    4
1.  Linux instalācijas process    5
2.  Windows instalācijas process    9
3.  Windows un Linux instalācijas salīdzinājums    11
3.1.  Kopīgais Windows un Linux instalācijā    11
3.2.  Atšķirīgais Windows un Linux instalācijā    12
  Secinājumi    13
  Izmantotā literatūra un avoti    14
Фрагмент работы

Šajā darbā tiks pētīts operētājsistēmu Windows un Linux instalācijas process – kas ir kopīgs un kas atšķirīgs šo operētājsistēmu instalācijā.
Ir zināms, ka Latvijā visbiežāk tomēr tiek izmantota Windows operētājsistēma, tā ir arī vispopulārākā visā pasaulē. Iespējams, ka tas tā ir tāpēc, ka pastāv uzskats – Windows operētājsistēma ir vienkāršāka un lietotājam vieglāk saprotama. Tāpēc šī darba mērķis būs izpētīt un salīdzināt šīs operētājsistēmas un rezultātā konstatēt, vai pastāv kādas būtiskas atšķirības šo abu operētājsistēmu instalācijā, vai pastāv kādas atšķirības tieši instalācijas veikšanas sarežģītībā.
Taču izpētīt šīs atšķirības būs salīdzinoši grūti, jo dažādām Windows un Linux versijām atšķirīgs ir arī instalācijas process. 1. Linux instalācijas process

DrakX ir Mandrake Linux instalēšanas programma. Tā ir viegli lietojama un pieejama ar grafisku lietotāja interfeisu, kurš dod iespēju pārvietoties starp instalācijas sadaļām turp un atpakaļ. Protams, DrakX strādās un Mandrake Linux uzinstalēsies vislabāk tad, ja visi datora komponenti, kurus izmantojat ikdienas darbā ar datoru, būs pieslēgti datoram un iestatīti „Standby” režīmā vai arī vienkārši ieslēgti.
Pats pirmais ekrāns, kurš parādīsies sākot instalāciju piedāvā nedaudz informācijas un ļauj izvēlēties instalēšanas parametrus. Neko nedarot (Nospiežot „Enter”) instalācija sāksies instalēšanas veids („normal” vai „linux mode”). Nospiežot F1 parādīsies ekrāns, kurā ir iespēja izvēlēties pāris instalēšanas veidus.
vgalo: ja mēģinājāt noklusēto instalāciju un neredzējāt grafisko interfeisu, tad varat mēģināt veikt instalāciju zemā izšķirtspējā. Šādi parasti notiek ar dažu tipu videokartēm, parasti ar ļoti vecām. Lai sāktu instalāciju ar zemu izšķirtspēju ierakstiet komandrindā „vgalo” un nospiediet „Enter”.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация