Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:624439
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.12.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Konfidencialitāte ir tiesības izpildīt īpašu veidu SQL vaicājumus vai iegūt pieeju cita lietotāja objektiem. Daži tiesību piemēri sekojošas tiesības:
tiesības piekļūt datubāzei (izveidot sesiju). Tas ir nepieciešams, lai nodrošinātos pret citiem lietotājiem, kuri varētu šo datubāzi sabojāt.
Tiesības izveidot tabulu. Tas ir vajadzīgs, lai lietotāji nepiesārņotu datubāzes vidi ar dažādām nepilnīgām tabulām, kuras aizņem vietu un traucē normālu darbu.
Tiesības atlasīt rindas no citu lietotāju tabulām. Šāda tiesību iespēja ir ļoti svarīga, jo ir jānodrošina datu konfidencialitāte, kā arī starp noteiktiem lietotājiem ir jānodrošina grupas darbs.
Tiesības izmantot cita lietotāja izveidotu vai glabātu procedūru. Šī iespēja padara neizdevīgu informācijas dublēšanu procedūru formātā, kā arī nodrošina efektīvāku kopdarbu.

Jebkuras tiesības var piešķirt citiem lietotājiem, lai tie varētu veikt savus pienākumus. Protams tiesības var Piešķirt arī vienam lietotājam. Taču pārmērīga nevajadzīgu privilēģiju piešķiršana var novest pie neliela haosa. Jebkurš lietotājs var saņemt privilēģijas divos veidos:
ir iespēja tieši piešķirt tiesības lietotājam. Šis ir tiešs un ātrs variants.
Tiesības var piešķirt arī lomai, kura pēc būtības ir tiesību grupa. Šo lomu var savukārt piešķirt vienam vai vairākiem lietotājiem, veidojot daba grupu ar vienādām tiesībām. Lomas būtībā ir labāk vadāmas, jo tās lietojam var piešķirt jebkurā laikā, un, izveidojot lomas, tiesības nekļūst uzreiz aktīvas, kā tas ir tiešās piešķiršanas rezultātā. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация