Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:149005
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.01.2024.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 20 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Prasības ēkas ūdensvada ievada ierīkošanai. Normatīvais regulējums.

Ēkas iekšējais ūdensvads ir sistēma, kas nodrošina ūdens piegādi un tā izvadi no ēkas iekšējām telpām, kam tas ir piesaistīts. Šī sistēma ietver caurules, ventiļus, savienojumus un citas komponentes, kas nodrošina ūdens plūsmu no galvenā ūdensapgādes tīkla uz sadzīves vai komerciālajām vietām, kur tiek izmantots ūdens. Kā minēts Latvijas būvnormatīvā LBN 221-15 “Ēku iekšējais ūdensvads un kanalizācija” ceturtajā punktā - ēkas iekšējais ūdensvads ir iekārtu un cauruļvadu sistēma, kas nodrošina patērētājus vienā ēkā vai ēku grupā ar ūdeni no ārējā ūdensapgādes tīkla caur kopējo ūdens uzskaites mezglu.
Savienojums, kas savieno ārējo ūdensapgādes tīklu ar iekšējo ūdensvadu sistēmu ir ēkas iekšējais ūdensvada ievads. Ūdensvada ievads ēkā ir atzarojums no ārējā ūdensvada līdz ūdensmērītāja mezglam jeb noslēgarmatūrai, kas atrodas ēkā. Tas ir punkts, kur caurules no ārējā ūdensapgādes tīkla vai citiem avotiem nonāk iekšā būvē. Ūdensvada ievada ierīkošana ir nepieciešama, lai būve tiktu pieslēgta centralizētajai ūdensapgādes sistēmai.
Ir vairāki iekšējā ūdensvada aukstā ūdens ūdensvada sistēmas veidi, kas tiek atbilstoši noteikti un izbūvēti atkarībā no būves veida un tās pielietojuma – sadzīves (dzeramā) ūdens ūdensvada sistēma, ražošanas ūdensvada sistēma (viena vai vairākas), ugunsdzēsības ūdensvada sistēma, apvienotā ūdensvada sistēma. Ēkās var būt viena vai vairākas no šādām iekšējā ūdensvada aukstā ūdens ūdensvada sistēmām. …

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация