Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:363199
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.10.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
• Pasaules Banka ir vitāls finanšu avots un tehnisks balsts, lai attīstītu pasaules valstis, kam tas nepieciešams. Pasaules Bankas misija ir cīnīties pret nabadzību, kas novestu pie rezultātiem un palīdzētu cilvēkiem un viņu apkārtējai videi nodrošinot to ar pietiekamiem resursiem, daloties zināšanās, veidojot kapacitāti un veidot sadarbību publiskajā un privātajā sektorā.
• Pasaules bankas grupa sastāv no 5 institūcijām, kur katrai ir sava nozīme. Starptautiskā Rekonstrukcijas un Attīstības banka (IBRD), kam mērķis ir samazināt nabadzību vidējā ienākuma un vāji kreditētām valstīm, popularizējot ilgtspējīgu attīstību piedāvājot kredītus, garantijas, riska vadības produktus un analītiskos un konsultatīvos pakalpojumus.
• Starptautiskā Attīstības Asociācija (IDA) palīdz pasaules nabadzīgākajām valstīm. Tā ir izveidota 1960.gadā, un tā cenšas samazināt nabadzību nodrošinot kredītus un grantus priekš programmām, kuras stimulē ekonomikas izaugsmi, samazina nevienlīdzību un uzlabo cilvēku dzīves apstākļus.
• Starptautiskā Finanšu Korporācija (IFC) ir Pasaule Bankas biedrs, kas ir lielākā globālās attīstības institūcija, kura ir fokusēta uz privāto sektoru attīstības valstīs. Tā ir izveidota 1956.gadā, IFC ir izveidota un pieder 184 tās dalībvalstīm, grupai, kura kopīgi nosaka politiku.
• Multilaterālā Investīciju Garantiju Aģentūra (MIGA) ir vēl viena institūcija, kura ir Pasaules Bankas grupā. MIGA misija ir veicināt ārvalstu tiešās investīcijas attīstības valstīs, lai palīdzētu ekonomisko izaugsmi, samazinātu nabadzību un uzlabotu cilvēku dzīvi. MIGA darbības stratēģija parāda visspēcīgāko īpašību tirgū – piesaistīt investorus un privātos apdrošinātājus dažādās sarežģītās darbības vidēs.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1334388
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация