Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:221432
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.02.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Stafilokoks    5
  Streptokoks    7
  Meningokoks    9
  Pneimokoks    11
  Gonokoks    13
  Literatūras saraksts    18
Фрагмент работы

Endometrīts- dzemdes gļotādas iekaisums (sāpes vēdera lejasdaļā, menstruālā cikla traucējumi, gļotaini-strutaini un asiņaini izdalījumi).
Salpingīts- olvadu iekaisums, tā ir biežāk sastopamā augšupejošās gonokoku infekcijas izpausme (smeldzošas sāpes vēdera lejasdaļā).
Salpingo oophorīts- iekaisuma process, kas skar olvadus un olnīcas (smeldzošas sāpes vēdera lejasdaļā, paaugstināta temperatūra, menstruācijas intensitātes un ilguma traucējumi), noved pie saaugumu veidošanās. Gonokoku salpingo ooforīta rezultātā var attīstīties olvadu necaurejamība, kas var novest pie ārpusdzemdes grūtniecības, neauglības.
Pelvioperitonīts- vēderplēves iekaisums (sāpes vēdera lejasdaļā, meteorisms, aizcietējumi, slikta dūša, vemšana, ķermeņa temperatūras paaugstināšanās, vēdera sienas saspringums).
Ārstēšana:
Ārstējot gonoreju lielu uzmanību pievērš pavadošo infekciju atklāšanai un ārstēšanai (hlamidioze, trihomonioze u.c.) un paralēlai slimnieka partneru ārstēšanai. Ārstēšanu veic pēc speciālas shēmas. Pielieto antibakteriālus preparātus. Terapiju nozīmē ārsts- venerologs atkarībā no ārstēšanas veida, klīniskajām izpausmēm, saslimšanas stadijas, antibiotiku veida.
Profilakse:
Izvairīties no gadījuma dzimuma sakariem, lietot prezervatīvu, kā arī pirmajās stundās pēc aizdomīga dzimumakta ierasties profilaktiskās palīdzības punktā, kas darbojas ādas un venerisko slimību dispanserā dienu un nakti nepārtraukti.
Imunitāte:
Protams, ir vienmēr ieteicams rūpēties par savu veselību, stiprinot savu imunitāti, un izkopjot savu higiēnu, tomēr ir ieteicams piekopt higiēnisku dzīvesveidu arī partnerattiecību sfērā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация