Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:799092
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.05.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 15 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Peļņa – tas ir tas mērķis, pie kā tiecās jebkurš uzņēmums un tas ir visgalvenākais rādītājs, kas raksturo uzņēmuma rentabilitāti, spēju pareizi plānot savu darbību, tas ir tas , bez kā pazūd jēga vispār nodarboties ar uzņēmējdarbību.
Uzņēmuma veiksmīga un ilgt spējīga darbība ir atkarīga no uzņēmuma spējas ģenerēt pietiekamu peļņu. Pie uzņēmējdarbības iesākšanas, jebkurš uzņēmējs izvēlās tādu darbības veidu, lai ieguldītu savu naudu sākuma kapitālam, kas nesīs, viņuprāt, viņam lielāku peļņu. Tas nozīmē, neviens negrib ieguldīt naudu tādā uzņēmumā, kas ne nesīs peļņu.
Protams, peļņas apmērs daudz atkarīgs, cik efektīvi saplānos darbību, cik izlietos materiāliem, kāda būs cenu politika un tā tālāk. Ja uzņēmums strādā veiksmīgi, tas saņem peļņu un daļu no peļņas var investēt savā uzņēmumā un palielināt savu apgrozījumu un attiecīgi arī savu nākamo peļņu.
Galvenais veids kā tiek noteikta uzņēmuma peļņa ir peļņas vai zaudējumu aprēķins. Tas atspoguļo visus peļņas vai zaudējumu rādītājus un palīdz uzņēmumam gūt priekšstatu, ar ko varētu uzlabot uzņēmuma darbību – vai pacelt cenu, vai komisijas maksu, vai samazināt izdevumus un pieņemt visefektīvāko lēmumu.
Pētījuma objekts - Latvijas Krājbanka ir universālā tīkla komercbanka, kura sniedz kvalitatīvus, uz modernām tehnoloģijām balstītus pakalpojumus uzņēmumiem un privātpersonām Latvijā un NVS valstu tirgos par cenām, kas adekvātas klientiem pievienotajai vērtībai un riskam. Pētījuma priekšmets - finanšu vadība uzņēmumā.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,98 €
Комплект работ Nr. 1132507
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация