Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:379824
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.05.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Personas apraksts

Persona, kuru es pētīju dzīvo man kaimiņos taču nevēlējās atklāt savu vārdu, bet šeit būs minētas citas viņa rakstura īpašības. Ar šo personu dienu dienā tiekamies jo esam kā ne kā kaimiņi. Šai personai acu krāsa zaļa, matu krāsa melna. Augums – 186 cm. Viņam patīk spēlēt basketbolu futbolu un volejbolu jo viņš ir ļoti sportisks cilvēks. Palīdz mājas darbos parasti ienes malku ziemā vasarā nopļauj zāli. Viņš visu to dara ar prieku, jo tas vēlāk palīdzēs iedzīvoties savā personīgajā dzīvē. Visā visumā viņš ir apmierināts ar dzīvi. Viņam ir laba ģimene, kas ir ļoti nepieciešams šai pasaulē. Sliktākā īpašība – Vienmēr cenšas pierādīt savu taisnību kaut vai arī viņam nav taisnība. Viņam patīk apmeklēt visādas ballītes, kas notiek kādā klubā viņš labprāt spēlē tur spēļu automātus vai biljardu. Kā jau tipisks Skorpions (horoskopa zīme), viņš ir dažreiz ass un pasaka vārdu nevietā. Viņam ļoti patīk ceļot ir bijis daudzās pasaules valstīs. Īpaši viņam patīk vasara, jo viņam šķiet, ka nekas labāks par vasaru nevar būt. Viņš ir ļoti iecienījis atpūsties pie upes pamakšķerēt un pagulēt zālītē, jo viņš uzskata ka nekas labāks nevar būt kā atpūsties pie dabas krūts.



Apziņa

1. Spēja atspoguļot un apzināt sevi kā cilvēku.
Ar savu izskatu ir apmierināts. Visvairāk viņam sevī patīk acis, tās ir izteiksmīgas un skaistas, pēc viņa domām. Visvairāk viņš ir neapmierināts ar savu ausu lielumu, tās viņam liekas pārāk garas. Gribētu nokrāsot matus savādākā krāsā bet tas viņam liekas kaitīgi. Bet viņš ir laimīgs tāds kāds viņš ir un daudzām meitenēm arī viņš patīk.

2. Spēja izzināt apkārtējo pasauli.
Dzīvo jau gandrīz patstāvīgi. Viņš zina, ka dzīvē bez izglītības nekur tālu netiksi tāpēc viņš jau studē LLU, jo dzīvē nemaz neiet tik viegli kā gribētos tāpēc viņš dzīvo ar apziņu ka ir jāmācās.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация