Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:643023
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.10.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Talanti / Spējas
Daudzi Trampa fenomena pētnieki atzīst, ka viņa lielākais talants izrādījies nevis biznesa celšana, bet gan leģendāra, harizmātiska publiskā tēla veidošana. Neskatoties uz viņa personības sarežģītajām šķautnēm, tomēr no viņa ir ko mācīties. Ne kurš katrs var uzturēt un valdīt pār vairāk nekā biljons vērtiem biznesiem.
Donalds Tramps ir veiksmīgs uzņēmējs ar spēcīgām vadības prasmēm. Neatkarīgi no laužu politiskajiem viedokļiem, Tramps ir veiksmīgs biznesā un nekustamos īpašumos pēdējo gadu desmitu laikā. Biznesa pasaulē viņš ir zināms daudzus gadus ar saviem nekustamo īpašumu panākumiem un nepārtrauktu uzstāšanos arī televīzijā. Vēl nesen ar savu lēmumu kandidēt par Amerikas prezidentu, viņš ir daļa no amerikāņu tautas kultūru un diskusiju.
Esmu novērojusi viņā neapšaubāmi spēcīgus talantus, kuri ir neapšaubāmi, un nav brīnums, ka viņš palīdz biznesa koučingā arī jaunajiem uzņēmējiem, un daudzi no tiem arī ir kļuvuši par veiksmīgiem privātā biznesa aizsācējiem.

1. Lēmumu pieņemšana – Saistībā ar viņa biznesa darījumiem, Donalds Tramps, ir pieņēmis daudz labu lēmumu. Virspusēji šķiet, ka viņš ir riskētājs, un pieņem iespējams pārdrošus lēmumus. Taču, ja ieklausamies viņa runā (ja mēs viņam ticam), patiesībā viņš ir ļoti konservatīvs savos biznesa lēmumos. Viņš dod priekšroku īpašumu iegādei, kuriem ir zems riska faktors, kur viņš var būt drošs investēt savas finanses, esot drošs, ka tas viņam atmaksāsies (spēj izvērtēt plusus un mīnusus). …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация