Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:588350
 
Оценка:
Опубликованно: 20.08.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Apdomājot visas tēmas par ko mēs varētu rakstīt ZPD, nonācām pie secinājuma, ka tēma par pīrsingiem varētu būt diez gan aktuāla , jo mūsdienās, ejot pa ielu vai iepērkoties veikalā, mēs sastopamies ar vien biežāk ar cilvēkiem, kuri nēsā pīrsingus. It sevišķi pēdējos gados ir redzams, ka šie cilvēki paliek arvien vairāk. Interesanta likās tēma arī tāpēc, ka mums pašām ikdienā ar to nākas sastapties gan skolā, gan ārpus tās, arī tādēļ, ka pašām ir ,un ir bijuši pīrsingi. Ir daudz dzirdēts par pīrsingu kaitīgo ietekmi uz cilvēka organismu, un ļaužu nosodošo attieksmi pret kādu kam ir pīrsings kādā ķermeņa daļā. Tā kā arī mēs esam bijušas starp šiem cilvēkiem, tad arī mums ir nācies dzirdēt sašutuma pilnus vārdus, neizpratni un pat savā mērā bijāšanos no mums. Pie tā ar laiku var pierast, bet tik un tā tas ir kaitinoši, ka cilvēki, īsti nezinot pīrsinga īsto nozīmi, cilvēkus uzreiz nosoda un uzskata pat zemākas kārtas, tikai tāpēc, ka viņi ar kaut ko atšķiras. Tāpēc šajā darbā mēs mēģināsim noskaidrot kas tad īsti ir pīrsingi, kā tie ir radušies, un ko tie nozīme. Vai šie cilvēka sevis izgreznošanas veidi ir modes iespaidā , vai to cilvēki uzskata par mākslu.
Šajā darbā mēs izpētīsim to cik tad īsti pīrsings ir kaitīgs, un kādēļ jaunieši dur pīrsingus, apzinoties to, ka tas kaitē veselībai, it īpaši mājas apstākļos veikta ķermeņa caurduršana ar nesteriliem instrumentiem.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация