Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:160377
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.10.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 16 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

NOBEIGUMS
Izglītības sistēma Latvijā pēc daudzu ekspertu un arī respondentu domām ir jāsakārto, lai nebūtu pieprasījuma pēc plaģiāta. Augstskolas šķietami un reāli darbojas pēc peļņas principa, ļaujot tajās uzkavēties studentiem, kas nevēlas strādāt godīgi un nespēj izpildīt prasības, tomēr maksā. Zema izglītības kvalitāte un korupcija galvenokārt rodas no pasniedzēju pārslogotības, kurai par iemeslu ir zemais atalgojums.
Augstskolu akadēmiskās ētikas kodeksi studentu vidū tiek uztverti kā formalitātes, nevis saistoši noteikumi. Sankcijas par plaģiātu augstskolā tiek lietotas reti, tās netiek plaši izziņotas, tāpēc rodas iespaids, ka to nav. Atalgoto studiju darbu rakstītāju darbības neierobežo neviens likums, vienīgās sankcijas, kas viņiem var draudēt, ir par nodokļu nemaksāšanu no saimnieciskās darbības.
Studentu gadījumā viņu spiedošie apstākļi vai slinkums lēmumā par devianto rīcību pārspēj iespējamās sankcijas. Studenti apvieno studijas ar darbu, neredz studiju darbu praktiskumu un interesantumu un, pasūtot studiju darbu rakstīt citam, iespējas tikt pieķertam ir tik zemas, ka risks pilnīgi noteikti šķiet tā vērts.
Arī atalgoto rakstītāju gadījumā deviances prevence nedarbojas, jo viņu spiedošie finansiālie apstākļi un vajadzība pēc interesanta darba un pašizpausmes ir pārliecinošāk par argumentiem par ētiku. Nesakārtotā izglītības sistēma dod iespējas to vainot par to, ka studentiem ir vajadzība pēc studiju darbu rakstītāju pakalpojumiem. Rakstītājiem nozīmīgās, tuvās personas, neizsaka nosodījumu, kas krietni samazina iespējas, ka viņš izjutīs kaunu. 5. Kāds ir studiju darbu rakstīšanas piedāvājums Latvijā?

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,98 €
Комплект работ Nr. 1381143
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация