Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:569684
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.01.2002.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) vēsture sākusi veidoties 1991. Gadā, kad, reorganizējot Valsts Autoinspekciju (VAI), tika izveidotas divas patstāvīgas organizācijas- Ceļu satiksmes drošības departaments (tagad direkcija) un Ceļu Policija (CP). Līdz ar to viss, kas saistīts ar transportlīdzekļu un vadītāju sagatavošanu ceļu satiksmei, tika uzticēts CSDD, bet policijai palika kontroles funkcijas uz ceļiem. CSDD pamat- funkcijās ietilpst transportlīdzekļu un to ieķīlājumu reģistrācija, transportlīdzekļu vadītāju kvalifikācijas piešķiršana un vadītāju apliecību izsniegšana, transportlīdzekļu valsts tehnisko apskašu veikšana, ceļu satiksmes negadījumu (CSNg) statistikas apkopošana un analīze, kā arī sabiedrības informēšana un propagandas darba par ceļu satiksmes drošības jautājumiem. No 1997. Gada 5. Jūnija CSDD ir bezpeļņas organizācija, valsts akciju sabiedrība.
Šaja referata es izskatišu jautajumus par Ceļu policijas funkcijam, uzdevumiem, par galvenajiem ceļu astiksmes negadijumu iemesliem un uzlabošanas pasakumiem, par tehnisko nodrošinajumu, par sleptas kontroles ieviešanu Ceļu policijas darbā, par galvenām ceļu satiksmes drošības problēmām Latvijā un citiem jautajumiem.
Ceļu policijas darbinieka pienākums ir precīzi pildīt likuma prasības, ievērot profesionālās ētikas normas, respektēt un aizstāvēt cilvēka cieņu, atbalstīt un aizstāvēt visu personu cilvēktiesības, rūpēties par cilvēkiem un būt gatavam jebkurā brīdī sniegt viņiem palīdzību, darboties noteikti un mērķtiecīgi.Vai pilda musu policisti savus pienakumus?…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1166940
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация