Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:705538
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.10.2003.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Galvenais veids kā pilsoņi kontrolē valdību un politisko virzību, ir piedalīšanās vēlēšanās, lai izvirzītu sev tīkamus, noteiktus līderus. Politiskās partijas ir galvenais elements, pēc kā vēlētāji var izvēlēties, par ko viņi balsos. Vēlētāji salīdzina kandidātus un to izvirzītos mērķus, un politiku. Elektorālā kampaņa ir veids, kā iespaidot vēlētāju izvēli savā labā, un iegūtu pēc iespējas labākus, ietekmīgākus amatus. Lai elektorālā kampaņa būtu efektīva, tai ir nepieciešami dažādi resursi, jāanalizē vēlētāju intereses un vajadzības, jāizveido sava stratēģija, lai tās īstenotu, kā arī pats svarīgākais ir šo informāciju par saviem mērķiem nogādāt pie vēlētāja un ar to atstātu iespaidu uz viņu.
Svarīgākais faktors, jautājums, par ko jādomā ikvienam kandidātam, kas plāno savu kampaņu ir postenis, uz kuru viņš tiecas, neatkarīgi no tā vai viņš ir tikai amata kandidāts vai jau esošā posteņa īpašnieks. Kā alteratīva rīcība tiek uzskatīta kandidāta startēšana atvērtajās vēlēšanās, kas var arī būt nepietiekami tiem kandidātiem, kuri jau ieņem konkrētus posteņus, tāpēc, ka pastāv konstitucionālie pārkāpumi vai atkāpšanās. Ja kandidāts balotējas kongresā, viņam ir jābūt raksturojumam no valsts vai sava reģiona, ieskaitot arī viņa psihiskā līdzsvara un socioloģisko raksturojumu priekš viņa elektorāta. Jo lielāks ir reģions vai valsts, jo atšķirīgāks ir elektorāts un dārgāk izmaksā vēlēšanu kampaņa.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация