Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:465993
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.06.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 29 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
Apkopojot darba gaitā gūtās atziņas, autors izdara sekojošus secinājumus:
1. Pārvietošanās ir viena no tūrisma raksturīgākajām iezīmēm, bet transports, kas nodrošina šo pārvietošanos, ir viena no svarīgākajām nozarēm, kas sniedz tūrisma pakalpojumus. Tūrisms bez transporta nav iedomājams.
2. Kuģu satiksmes loma tūrisma industrijā ar katru gadu pieaug, jo īpaši tas vērojams, laikā, kad kuģus sāka būvēt atbilstoši to izmantošanas mērķiem (pasažieru kuģi, kruīzu kuģi), kas veicināja pārvadāto pasažieru skaita pieaugumu, komforta uzlabošanos, kuģa ātruma palielināšanos. Īpaši tas bija vērojams 19. gadsimta vidū, kad aizsākās tūrisma attīstība.
3. Jūras ceļojums ir kruīzs. Par kruīzu ceļojumu pamatlicēju uzskatāma Anglija. Tur, 1835.gadā tika organizēti pirmie regulārie reisi starp Angliju un Īriju. Bet, īstu izplaukumu kruīzu industrija piedzīvoja tikai 20.gadsimta 70.tajos gados. Tieši tad ASV realizēja ideju par kruīzu ceļojumiem ar piesātinātu izklaides programmu, tika izstrādāta jauna klientu apkalpošanas koncepcija ar augstu apkalpošanas servisu un vairākām izsmalcinātām izklaidēm uz kuģa.
4. Saskaņā ar Pasaules Tirdzniecības organizācijas prognozēm šī gadsimta sākumā parādīsies pieci jauni virzieni tūrisma produkta attīstībā: 1. piedzīvojumu tūrisms, 2.kruīzu tūrisms, 3. ekotūrisms, 4. kultūras tūrisma, 5. tematiskais (specializētais) tūrisms.
5. Mūsdienās kruīzu tūrisma popularitāte aug straujā tempā. Mūsdienu kruīzu kuģi ir lieli un pasažieru ietilpīgi, ar skaistu ārējo veidolu un lēnu kustības ātrumu, bet maksimāli ērti un droši. Tiek pievērsta liela nozīme kuģa mehānismu darbības troksnim un tā izturībai vētru laikā, ka arī palielināsies pakalpojumu piedāvājums un to kvalitāte.
6. Daudzās valstīs, kuru ostās nevar piestāt kruīzu kuģi, to milzīgo izmēru dēļ, kā arī augsto pakalpojumu cenu dēļ, dominē prāmju satiksme, kas piedāvā gan regulārus līnijmaršrutus, gan pakalpojumus, kas pēc to satura sakrīt ar kruīzu tūrisma produkta pakalpojumiem, tādējādi nodrošinot pastāvīgu pieprasījumu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация